Inbound Marketing Specialist / Marknadskommunikatör till Roca Industry, Stockholm

Inbound Marketing Specialist / Marknadskommunikatör till Roca Industry, Stockholm

Inbound Marketing Specialist / Marknadskommunikatör

Stockholm


Vi befinner oss mitt i en spännande tillväxtresa och söker dig som vill ta oss igenom den digitala transformationen, som kommer att bidra till vår fortsatta framgång - där dina insatser och kompetenser är helt avgörande.

Vi är ett välmående entreprenörsdrivet bolag där vår och din fördel är att vi äger hela processen - från produktion till försäljning utan fördyrande mellanled. Produktportföljen innehåller våra flesta produktområden: torkarsystem, beslag för inredningsglas, marina beslag, dörr- och fönsterbeslag, inrednings beslag. Du utgår från vårt nyrenoverande kontor i Tyresö och rapporterar till IT ansvarig.

What's in it for you?

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Om du gillar att träna får du gärna hänga med vårt cirkelpass-gäng som brukar köra ett par pass i veckan. Vi erbjuder också en arbetsplats där alla oavsett funktion arbetar mot samma mål, vi präglas av en stark teamkänsla där alla bidrar och stöttar varandra. Här får du också möjligheten att arbeta i ett globalt och entreprenörsdrivet bolag i stark tillväxt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en central och digital marknadsroll hos oss på global nivå. Du kommer utifrån våra internationella kunders mål bland annat att genomföra kampanjer, ge råd och arbeta hands on med content marketing, nyhetsbrev, white-papers, konverteringssoptimering och annonsering. Du förväntas kunna optimera, testa och analysera utfallet av dina insatser.

Din profil

Troligtvis har du arbetat eller studerat med något av detta; digital strategi, content marketing, SEO, sociala medier, AdWords eller e-postmarknadsföring. Antingen på byrå eller på marknadsavdelning. Din bakgrund kan variera, det viktigaste är att du brinner för Inbound Marketing och digital marknadsföring!

Du talar och skriver engelska obehindrat. Som person är du driven, initiativtagande, nyfiken, affärsorienterad och kommunikativ. Du är en person som håller koll på digitala trender och vet hur man omsätter dem till praktik. Att leverera med kvalitet är en självklarhet för dig.

Kvalifikationer

Din bakgrund och styrka ligger inom ett eller ett par av nedanstående områden;
  • HubSpot - starkt meriterande
  • Inbound Marketing
  • Content Marketing
  • Marketing Automation
  • Digital strategi
  • Annonsering på sociala medier
  • Analys och mätning av digitala kanaler (Google Analytics, eller liknande statistikverktyg)
  • Konverteringsoptimering
  • Bloggande
  • Webb-copy
Det är meriterande, men inget krav om du har erfarenhet av kundrelationer och projektledning!

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0720920963. Ansökan Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer ske löpande, varpå ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om ROCA Industry
ROCA Industry AB med huvudkontor i Stockholm, Tyresö tillverkar designar och marknadsför kvalitetsprodukter för marina och industriella applikationer. Under ett antal år har ROCA framgångsrikt växt inom segmentet glasbeslag, då vi har lagt ett stort fokus på att själva designa och producera en mängd nya beslag. ROCA är ett familjeägt företag med kontor i Finland, Tyskland, Danmark, Kina samt Taiwan.

Sökord: marknadskoordinator, marknadsassistent, marknadsansvarig, marknadskommunikation, Webspecialist, Webkommunikatör, Marknadskoordinator, Web Content Producer, Marknadsansvarig, Digital Marketing Specialist, Web Editor, Marknadskommunikatör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!