Robur Safe AB söker Servicetekniker/resemontör

Robur Safe AB söker Servicetekniker/resemontör

Vi söker nu servicetekniker/resmontör i Storstockholm.

Tjänsten innebär att du kommer att installera och utföra underhåll/service på våra produkter (säkerhetsprodukter). Arbetsdistriktet är i huvudsak Mellansverige och med stort fokus på Stockholmsområdet. Dock kommer det att ske vissa uppdrag i andra delar av landet samt med tiden med rätt utveckling av dig, även utomlands.
Du kommer att vara en av flera servicetekniker som har god support av planerare och ingenjörer.
Det blir en del resor och övernattning förekommer till och från. Du utgår från ditt hem som vi helst ser finns i södra storstockholmsområdet. Du har erfarenhet av mekaniskt montage och ett grundläggande kunnande inom elektronik. Svetsning är meriterande men inget krav. Du kommer att läsa tekniska bruksanvisningar på engelska. Du jobbar normalt ensam men vid vissa större jobb är ni flera.
Vi tror att du har god förmåga att planera ditt arbete samt på ett självständigt sätt ansvara för att driva det framåt och du bör gilla kundkontakt. Vidare är du noggrann och är mån om att ditt arbete blir utfört med kvalitet och är en god representant för företaget.

Kompetensprofil
Vi tror du har någon teknisk utbildning.
  • Grundläggande kunnande inom mekanik/elektronik.
  • Viss vana av Officepaketet.
  • Grundläggande kunskaper i engelska.
  • Du är självgående och pålitlig.
  • Praktiskt lagd med ett brett intresse för teknik.
  • Körkort B (servicebilen är typ Caddy alt något större bil)
  • Svetserfarenhet är meriterande
Vi erbjuder ett utmanande och intressant jobb inom ett brett teknikområde i ett välrenommerat och dynamiskt företag med korta beslutsvägar. Robur har kontor i Falkenberg, Stockholm, Göteborg, Oslo och London samt egen tillverkning i Falkenberg och i Polen.

Start enligt överenskommelse.

Vill du har mer information kontakta gärna vår växel som vidarebefordrar dig till rätt person. Telefonnummer växel 0346-260 260. Alternativt att du ställer frågor via e-post adressen.

Vi vill ha din ansökan senast den 15 december 2020 till:
Robur Safe AB
E-post: info@robursafe.com
Mer info
Telefon 0346260260
Email Mejla Robur Safe AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.robursafe.com
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Robur Safe är ett ledande säkerhetsföretag som utvecklar, marknadsför och tillverkar säkerhetsprodukter för banker, penninginstitut samt den kommersiella marknaden. Våra produkter är bl.a. bankfack, valv och valvdörrar, säkerhetsskåp, värdeskåp, serverförvar, högsäkerhetslås mm. Vår marknad är i främst Europa. Robur är ett familjeföretag som har verkat i snart 50 år.

Se även www.robursafe.com