Rive juridiska byrå söker Regionchef till Stockholm

Rive juridiska byrå söker Regionchef till Stockholm

Rive Juridiska Byrå är en av landets ledande specialistbyråer i arbetsrätt och med 30 anställda även Sveriges största arbetsrättsbyrå.

Vi erbjuder avancerade uppdrag åt väldigt spännande klienter, sannolikt marknadsledande löne- och anställningsvillkor samt vassa och inspirerande kollegor.

Du har Jur. Kand. eller Juristexamen, är smidig, lyhörd och kreativ. Byrån tillhandahåller internutbildning med fokus på förhandlingsmetodik och teknik, rättsområdet och mera därtill.

Lägst 5 års erfarenhet eller särskilda studier i arbetsrätt är ett krav,

Lägst 7 års erfarenhet i chefsbefattning med personalansvar är också ett krav.

Som person är du analytisk, har god kommunikation samt goda ledaregenskaper. Rekrytering sker löpande, eventuell intervju kommer att ske efter utförd personlighetsanalys av extern leverantör.

Villkor:
Titel: Regionchef Stockholm
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Annat: Helg/kväll och nätter förekommer
Lön: 74 000 kr
Semester: 36 dgr

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetslivserfarenhet
Krav

Jurist, allmän domstol - 5 års erfarenhet eller mer

Kompetenser
Krav
  • Juristexamen
  • Arbetsrätt
Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska
Körkort
Krav
  • B

Läs gärna mer på: https://riverekrytering.se/

Ange referens Regionchef Stockholm i din ansökan

Ansökan sker via hemsidan
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Juridik, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://riverekrytering.se
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rive Juridiska Byrå är Sveriges största arbetsrättsbyrå med nöjda klienter som representerar både arbetsgivare och arbetstagare. Vi företräder i närmare 1000 ärenden per år och har en gedigen erfarenhet inom förhandling i kombination med specialistkompetens inom det arbetsrättsliga området. Våra jurister har djupgående kunskap inom de olika yrkesbranscherna och inom olika kollektivavtalsområden. De har därtill kännedom om vad som kan betraktas som exempelvis gängse sed inom just det området eller andra särbestämmelser gällande inom just det området. Detta gör att Rive Juridiska Byrå sammantaget har samlat kompetens som är omfattande avseende allt ifrån kollektivavtalen, anställningsavtal, delägarskap, partnerskap, optionsavtal, provisionsavtal, bonusavtal, konkurrensklausuler, olika nivåer av sekretessavtal, etc mellan såväl svenska som utländska parter, för tjänstgöring i Sverige såväl som utomlands.