Fältsäljare till ett startup-företag

Fältsäljare till ett startup-företag


Är du vår nya ambassadör på fältet?

Rimgard är ett svensk startup-företag som har skapat en unik och väl utformad låsmodul för att förhindra stöld av bilfälgar. Vår teknologi är patenterad och vårt mål är att skapa "peace of mind" för bilägare i hela värden.

Tjänsten:

Som fältförsäljare ansvarar du för att etablera kundrelationer samt presentera och förmedla vår produkt till nya och befintliga kunder. Du planerar och genomför dina besök på givet distrikt. Ditt engagemang och din personlighet lägger grunden för goda relationer mellan dig och våra återförsäljare.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter:

Vi söker dig som är utåtriktad och tycker om att knyta nya kontakter. Du gillar att ha ordning och reda, du har förmågan att strukturera och planera din tid och arbetsuppgifter. Du talar och läser svenska obehindrat samt är bekväm med engelska. Tidigare anställning inom bilförsäljning, sälj samt goda datakunskaper är meriterande.
Är du en person som vill att arbete präglas av ett högt arbetstempo? Det är viktigt att du uppskattar en fartfylld arbetsmiljö och har en hög arbetsmoral. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande, självgående, stresstålig och är alltid mån om att göra ett bra jobb. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och lägger stor vikt vid att vilja leverera med hög kvalité till våra kunder. Vi lägger även stor vikt vid att du är en lagspelare. Vi värderar dina personliga egenskaper lika mycket som dina erfarenheter.

Det här är din möjlighet att arbeta hos ett växande företag med möjlighet till tillsvidareanställning, heltid måndag – fredag.
Mer info
Kontaktperson Christina Waked
Email Mejla Christina Waked
Område Götene
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 sept 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


För att få en bättre inblick i Rimgard Sweden AB:


https://www.instagram.com/rimgard.com/ https://www.rimgard.com

Om Rimgard: Rimgard är ett växande bolag, ett perfekt alternativ för dig som har ambitioner i livet och vill ha möjligheten att utvecklas på din arbetsplats.

Huvudkontoret ligger i Stockholm men rekrytering sker ifrån ort enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan!

Vid fler frågor gällande tjänsten så kan ni kontakta följande:
Mail: rekrytering@rimgard.com