Fastighetschef till Rikshem, Södertälje

Fastighetschef till Rikshem, Södertälje

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. De befinner sig i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i utvecklingen med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Till fastighetsbeståndet i Södertälje söker vi nu en Fastighetschef som kommer att ansvara för kontoret på orten. Var med och väx på ett av Sveriges mest spännande och expansiva fastighetsbolag.

Om tjänsten

Som Fastighetschef har du affärsansvar för Rikshems hela fastighetsbestånd i Södertälje samt ingår i ledningsgruppen för Region Mälardalen. Du har totalansvar för fastighetsbeståndets affärsplan och driftnetto samt för att ta fram projektutvecklingsmöjligheter. Du leder ett kompetent team om åtta medarbetare bestående av förvaltare, förvaltnings assistenter, fastighetstekniker och uthyrare samt coachar dem i förvaltningen av fastigheterna. Med stort engagemang förväntas du och ditt team vara med att bidra till att uppnå regionens utveckling och resultat. Vidare arbetar du aktivt med utveckling av fastighetsportföljen och förutsätts bedriva ditt arbete med ett nytänkande anslag.

I rollen som fastighetschef kommer du, förutom ledaruppdraget, att arbeta med:
  • Ansvar för att verksamhetsplaner och budget läggs, följs upp och nås.
  • Årliga och projektspecifika hyresförhandlingar
  • Ramavtalsförhandlingar med nya och befintliga leverantörer
  • Ansiktet utåt i ortens nätverk och mot andra intressenter
  • Övergripande ansvar för att egenkontroll och myndighetskrav efterföljs
  • Ansvarig för upphandlingar, vissa projekt och lokaluthyrningar
  • Ansvar för att leverera kundnöjdhet vilket mäts genom NKI
Du välkomnas till kontoret i Södertälje. Rollen rapporterar till Regionchef Mälardalen.

Är det här du?

Vi ser gärna att du har en universitetsutbildning eller motsvarande inom företagsekonomi eller med inriktning mot fastighetsförvaltning. För att bli lyckosam i rollen har flerårig arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen och dokumenterad ledarerfarenhet. Du är en trygg förhandlare och har goda kunskaper inom hyres- och entreprenadjuridik. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du driven, orädd, självgående och har en stor passion för människor och fastigheter. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt tycker det är givande att leda, motivera och utveckla dina medarbetare. Till rollen som Fastighetschef söker vi dig som vill utöva ett närvarande ledarskap och som motiveras av att coacha dina medarbetare till framgång. Vi värdesätter prestigelöshet högt och söker en person som känner engagemang för såväl de stora frågorna som för detaljerna. Vidare har du intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Du är förändringsbenägen och trivs i ett dynamiskt arbetsklimat.

Varför Rikshem?

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: fastighetschef, personalansvar, fastigheter, fastighetsbolag
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Executive
Sista ansökningsdag 5 juli 2020 (321 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se