Specialist - samordnare byggande styrelser

Specialist - samordnare byggande styrelser

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Inom Riksbyggen Bostad, Region Stockholm, norr, öst är vi totalt ca 100 anställda. Riksbyggen växer och vi söker nu en Samordnare byggande styrelse med placering på vårt kontor på Hammarby kaj, Stockholm. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka.

Vad ska du göra?

Vid överlämnandestämman då föreningen lämnas över till den nya styrelsen valda av föreningens medlemmar kliver den byggande styrelsen av. I arbetet kommer du att ha ett nära samarbete med marknadsområdeschefer och projektteam bestående av projektledare och sälj- och marknadsansvariga på Bostad. Tjänsten innebär också ett tätt samarbete med fastighetsförvaltningen på våra lokalkontor.

Vem är du?

Du har en för uppgiften relevant utbildning gärna inom ekonomi, och/eller erfarenhet av att ha arbetat med utbildningsverksamhet i någon form. Du har en mångårig och god erfarenhet från förenings-/styrelsearbete och viss juridisk kompetens om föreningsstadgar. Du har administrativa kunskaper som noggrannhet och datorvana, förmåga att se möjligheter och lösningar på problem. Du är bra på att samarbeta med olika parter, interna och externa, är en god kommunikatör i såväl tal som skrift och med förmåga att bygga nätverk.

Några av dina mer framträdande egenskaper är en god pedagogisk förmåga. I tjänsten ingår att hålla utbildningar inom området därför är det viktigt att du känner dig trygg i ett sådant sammanhang. Du har kunskap och intresse för kooperationen, bostadskooperation och samhällsbyggnad.

Du kan överblicka helheten och ligga steget före, så att styrelsen har underlag för att fatta rätt beslut. Viktigt är att du är positiv och initiativrik och kan inspirera och leda aktiviteter tillsammans med andra.

Vi erbjuder

Riksbyggen erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete i en expansiv, omväxlande och dynamisk miljö. Du har stort eget ansvar med inflytande över både arbetet och egen tid. Du kommer få chansen att utvecklas genom spännande projekt, bli en uppskattad kollega och ingå i ett kompetent och engagerat team. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm, Hammarby sjöstad, men arbete även på andra orter i marknadsområdet kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb, sista ansökningsdag tisdagen den 31 augusti 2022. Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum så sök redan idag.

Vid frågor kontakta Thobias Nilsson, telefon:08-6984103 eller e-post: thobias.nilsson@riksbyggen.se
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!