Specialist Produktionssakkunnig byggprojekt

Specialist Produktionssakkunnig byggprojekt

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Vi söker en specialist som är produktionssakkunnig till våra byggprojekt inom region Stockholm, Norr, Öst.

Du kommer som produktionssakkunnig att tillhöra den stödjande produktionsgruppen inom regionen, dina närmsta kollegor har rollen upphandlingsledare och installationssakkunnig. Produktionsgruppen stödjer projekten inom regionen på uppdrag via era specifika kompetensområden.

Vad ska du göra?

Din huvudsakliga uppgift är att som produktionssakkunnig guida och stödja våra projektledare genom Riksbyggens- och branschens process med lika delar fokus på projektutveckling, projektering och genomförande för att tillsammans säkerställa kvalitet och minimera felen. Den största delen av din arbetstid kommer därför vara förlagd i den operativa projektmiljön vid tex. projektering, kalkylering, kontroller och besiktningar. Allt för en ökad kvalitet som ger nöjdare kund och sänkta totalkostnader.

Ditt fokus kommer tillsammans med projektteamet att läggas på projektutveckling (tidiga skeden), granskning systemhandlingar och förfrågningsunderlag, granskning av entreprenörens projektering, kontroll och besiktning samt överlämning.

Vårt mål är att genom produktionsgruppen skapa en fortlöpande erfarenhetsåterföring med ständiga förbättringar och riskoptimering.

Vem är du?

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper, med mångårig och praktisk erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Som produktionssakkunnig tror vi att du utöver god kunskap inom produktion, projektering, kostnadsbedömning och projektledning av byggprojekt, även är en lugn, trygg och kommunikativ lagspelare. Du är initiativrik, självständig och ansvarsfull. Är bra på att samarbeta med alla parter, har förmågan att överblicka helheten, och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål.

Tjänsten är en tillsvidareanställnings på heltid med placering i Stockholm på Hammarby kaj. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2021-05-16. Vi arbetar med löpande intervjuer och ser fram emot din ansökan.

Vid frågor kan du kontakta Per Linder regional produktionschef, via mejl per.linder@riksbyggen.se

Välkommen med din ansökan!

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.