Reparatör

Reparatör

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi har förvaltar ca 200 bostadsrättsföreningar i Stor-Stockholm och behöver förstärka med kompetens inom fastighetsskötsel.

Riksbyggen söker en reparatör till Stockholm.

Du kommer att arbeta med inre skötsel hos bostadsrättsföreningar i centrala Stockholm samt söderort. Du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen gällande kundernas lokalvård och yttre skötsel. I arbetsuppgifterna ingår tillsyn och skötsel samt avhjälpande underhåll i form av fastighetsreparationer i både bostäder och föreningens allmänna utrymmen. Du har dagliga kontakter med kunder, boende och styrelseledamöter. Du ansvarar för att göra inköp av material som behövs till dina reparationer samt även beställa in underentreprenörer vid behov. Du ansvarar för att ta hand om de maskiner och handverktyg som du använder i ert team och att hålla en daglig kontakt med dina kollegor gällande arbetsplanering.

Under vintersäsong så ingår det även snöröjning och halkbekämpning vid behov (även under helgdagar), fastighetsunderhåll efter felanmälan och att vara behjälplig med rondering in- och utvändigt.

Du arbetar i mobiltelefonen med att ta emot och avrapportera ditt arbete. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du förväntas att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du planerar själv din arbetsdag tillsammans med dina kollegor och din arbetsledare. Tjänsten är ett vikariat med placering i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken, prestigelös och hjälpsam. Vi vill att du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov. Vi vill att du ska vara med lagspelare som ställer upp för dina kollegor. Du ska ha ett positivt förhållningssätt till ditt arbete, våra kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning mot fastighetsskötsel, drift eller förvaltning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken samt kunskaper i traktorkörning.

Då datorn och mobilen är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten kräver B- körkort.
Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Ansökan

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-07-30. Vi arbetar med löpnade urval så ansök redan idag!
Vid frågor kontakta gruppchef Tohir Hasanov, tohir.hasanov@riksbyggen.se

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Vikariat
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.