Gruppchef Teknisk förvaltning - kommersiella kunder

Gruppchef Teknisk förvaltning - kommersiella kunder

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Marknadsområde Rikskund söker gruppchef för teknisk förvaltning kommersiella kunder som ska leda och utveckla verksamheten.

Vad ska du göra?
Som gruppchef för teknisk förvaltning är ditt främsta uppdrag att vara en god ledare för gruppens medarbetare. Du kommer ha personal som utgår från olika orter i Sverige vilket gör att placeringsort kan diskuteras.

I rollen som gruppchef ingår att utveckla den tekniska förvaltningen, som är ett växande område. I din roll som ledare ingår att skapa engagemang och motivation, liksom förutsättningar för medarbetare att kunna utvecklas och ta eget ansvar. Du har också en viktig uppgift att forma ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga och där man samtidigt har roligt och utvecklas. I ditt chefsansvar ingår frågor som resursplanering, kompetensförsörjning och samverkan med andra delar av verksamheten. Vi vill att du bidrar till att fortsätta utveckla initiativkraft, affärsmässighet och servicekänsla.

Du deltar i budget- och prognosarbetet samt uppföljning av resultat. Du rapporterar till leveranschefen för teknisk och ekonomisk förvaltning - Handelsplatser.

Som anställd på Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete med teknik- och fastighetstjänster, samt har haft en ledande roll med personalledning där resultat- och verksamhetsansvar ingått.

Du är en tydlig ledare som ser mervärdet i att utveckla medarbetare och skapa framgångsrika team genom att skapa en öppen dialog samtidigt som du vågar ställa krav. Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och socialt utåtriktad Du gillar människor och är relationsskapande, affärsmässig och resultatmedveten.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil och kan diskuteras. Viss del av arbetet kan komma att ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Resor kan förekomma i tjänsten och det ses som meriterande om du tidigare lett personal på distans.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2021-08-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta leveranschef Maria Gullberg, email: maria.gullberg@riksbyggen.se

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.