Säljare till Riddermark Bil Södra Stockholm

Säljare till Riddermark Bil Södra Stockholm

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 125 medarbetare på 9 olika anläggningar i Sverige. Här är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar trots bolagets storlek. Nu utökar vi våra säljteam ytterligare och söker därför drivna lagspelare till våra olika butiker i norra och södra Stockholm.

Om dig
Vi söker personer med specifika attityder och egenskaper, snarare än fullfjädrade bilsäljare.

Gillar du förändring och triggas av utmaningar? Är du ständigt nyfiken och beredd att göra det lilla extra? Älskar du kundkontakt och brinner för den magi som uppstår vid en god försäljning? Då kan du vara rätt medarbetare för oss – och vi arbetsplatsen för dig. Vi gillar mångfald och ser gärna att fler tjejer söker våra tjänster.

Att sälja hos oss
Är enkelt. Har du ett högt engagemang, lyhördhet och ett starkt intresse? Då lär vi dig att sälja. Bilförsäljning hos oss är modernt och kundfokuserat och affärerna görs lika enkelt och snabbt som noggrant och personligt. I rollen som bilförsäljare på Riddermark Bil arbetar du med bilaffärens alla steg, från första kundkontakt och provkörning till leverans och eftervård.

Riddermark Bil har Sveriges största utbud av begagnade bilar. Därför blir förmågan att kunna göra en relevant behovsanalys och snabbt skapa en relation med kunden avgörande. Som säljare hos oss jobbar du i team om 5–8 personer med en gruppchef som har till uppgift att leda gruppen mot tydliga gemensamma mål.

En annorlunda rekryteringsprocess
De attityder och egenskaper som vi söker är svåra att se i ett cv, därför väljer vi att testa potentiella medarbetare i 3 steg: ansökan, audition och tester. Efter varje steg meddelas du om du gått vidare till nästa steg.

  • 1. Ansök via länken och svara på några korta frågor.
  • 2. Audition hos Riddermark Bil i Järfälla torsdag 14 oktober klockan 18.00 - ca 22.00.
  • 3. Tester hos Riddermark Bil i Järfälla torsdag 17 oktober klockan 08.00 - ca 22.00.

Notera att det är obligatorisk närvaro dessa datum för de som går vidare. Samtliga datum är spikade och går inte att ändra.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riddermarkbil.se/karriar/
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008 och vi omsatte 1 miljard SEK år 2016.

Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förändra, förbättra samt alltid vara lyhörda och ärliga.