Säljare till Riddermark Bil Alvik

Säljare till Riddermark Bil Alvik

Om dig
Vi söker riktiga säljaresom ser på försäljning som en konstform man aldrig är fullärd inom.
Du har redan koll på de tekniska byggstenar som finns i en försäljningsprocess och du gillar att analysera och finslipa din teknik. En hög aktivitetsnivå är självklar för dig och du trivs med att bygga långsiktiga och värdeskapande relationer med kunder. För dig är behovsbaserad, uppsökande försäljning en självklarhet och du är även trygg i telefon och mail.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av och/eller har relevant utbildning inom försäljning och att du är intresserad av att lära mer. Troligen läser du en bok om försäljningsteknik på kvällen innan du somnar.

Älskar du kundkontakt och brinner för den magi som uppstår vid en god försäljning? Då kan du vara rätt medarbetare för oss – och vi arbetsplatsen för dig. Vi gillar mångfald och ser gärna att fler tjejer söker våra tjänster.

Att sälja hos oss
I rollen som trader på Riddermark Bil jobbar du med uppsökande försäljning gentemot både potentiella och befintliga kunder. Du är bolagets allroundstjärna då du syr ihop affärerna oavsett om det gäller ren försäljning, värdering av kundernas befintliga objekt och klassiska affärer med inbyten. Kundkontakten sker via telefon, mail och chatt och innefattar bilaffärens alla steg där du är delaktig från det att hitta rätt objekt som motsvarar varje kunds personliga behov till att bilen levereras hem till kundens dörr.
Tjänsten är baserad i Alvik och avser heltid.

Vi har landets största utbud av begagnade bilar och som trader hos oss är din uppgift att ge kunden möjlighet att köpa en bil från vårt lager, utan att hen behöver besöka någon av våra butiker. Därför blir förmågan att kunna göra en relevant behovsanalys, snabbt skapa en relation med kunden och driva affären framåt avgörande. Som säljarehos oss jobbar du i team om ca 6 personer med en gruppchef som har till uppgift att leda gruppen mot tydliga gemensamma mål.

Ansökan sker till HenrikWindahl, Head of sales.

Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra kunder.

Maila din ansökan till henrik.windahl@riddermarkbil.se Går även bra att ringa vid funderingar / frågor till 079-0676077

Sista ansökningsdag 30 April
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 125 medarbetare på 9 olika anläggningar i Sverige. Här är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar trots bolagets storlek. Nu utökar vi vårt StoretoDoorkoncept och söker därför ytterligare säljare till vårt huvudkontor i Alvik.