Bilförsäljare sökes till södra Stockholm (BMW Volvo Audi Volkswagen Mercedes m.fl.)

Bilförsäljare sökes till södra Stockholm (BMW Volvo Audi Volkswagen Mercedes m.fl.)

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 8 butiker och 105 anställda. Den gemenskap och möjlighet till personlig utveckling som erbjuds vittnar om en gemytlig och familjär atmosfär, bolagets storlek till trots. Nu utökar vi våra säljteam och söker därför drivna lagspelare till våra butiker i södra Stockholm.

Ansök utan CV via video, läs mer längst ner!

Om dig:
Vi söker dig som gör det där lilla extra, inte för någon annans skull utan helt enkelt för att du själv mår som bäst då du kan överträffa någons förväntningar. Vi gillar förändringar och så gör även du, du bör därför vara nyfiken och triggas av utmaningar. Du älskar kundkontakt och drivs av att hitta lösningar till varje enskild affär. Din inställning och vilja att lära dig värderas högre än ev. erfarenhet av bilförsäljning.
  • Är ansvarsfull och engagerad.
  • Tänker utanför boxen och gillar att hitta nya lösningar på problem.
  • Förstår innebörden av att arbeta i ett team.
  • Flerspråkighet och erfarenhet av försäljning är meriterande.
  • B-körkort är ett krav.

Om tjänsten:

Bilförsäljning hos oss är nytänkande och kundfokuserat och affärerna görs lika enkelt och snabbt som noggrant och personligt. I rollen som bilförsäljare på Riddermark Bil arbetar du främst med:
  • Ansvar över bilaffärens alla steg, från första kundkontakt och provkörning till leverans och eftervård.
  • Uppsökande sälj via telefon, till nya och befintliga kunder.
  • Besök hos företagskunder och framtagning av offerter kan förekomma.

Ansökan

Vi ser gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande intervjuer.
Klicka på Ansök nu - Du söker då genom en videointervju där du får svara på ett par frågor om dig själv och varför du vill ha just det här jobbet. Kul och enkelt!

Vill du söka jobbet från din smartphone så gör du det genom Instnt appen, tryck då på "ansök nu" från din smartphone så kommer du direkt in i Appstore/Google Play och kan enkelt ladda ner appen som därefter länkar dig direkt till jobbet.

Vill du söka jobbet via webben se då till så att du har en dator med en fungerande webkamera och mikrofon. När du trycker på "Ansök nu" ska du vara beredd att svara på intervjufrågorna.

Lön: fast del + provision.
Tjänst: Heltid, tillsvidare.

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss genom länken i Mer info-rutan nedan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riddermarkbil.se/karriar/
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008 och vi omsatte 1 miljard SEK år 2016.

Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förändra, förbättra samt alltid vara lyhörda och ärliga.