Är du framtidens affärsman och vill vara med på vår resa?

Är du framtidens affärsman och vill vara med på vår resa?

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med ett starkt varumärke och få saker och ting att hända genom engagemang och en stark individuell drivkraft? Då är du en av våra nästa lagspelare inom vår säljorganisation och är laddad för nästa utmaning.

Vi ska nu utöka våra framgångsrika säljteam och söker flertalet säljare. Gemensamt för de flesta av våra säljroller är att du får möjligheten att sälja in hela Ricohs produkt- och tjänsteportfölj inom, IT- infrastruktur, dokument- och utskriftshantering samt videomöten med interaktivitet. Till din hjälp har du specialister inom respektive affärsområde samt Ricoh Academy som fortlöpande utbildar och utvecklar säljteamen.

Läs mer om vad rollerna innebär och ansök via vår hemsida
  • designedfortomorrow
The RICOH Way - Våra grundläggande byggstenar:
The Spririt of Three Loves
av Kiyoshi Ichimura, Grundare
"Love your neighbor"
"Love your country"
"Love your work"

Vi tar gärna emot samtal & e-post från dig som är intresserad av tjänsterna men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om arbetsgivaren

Vi skapar lösningar för effektiva och hållbara arbetsplatser!

Allt arbete vi gör på Ricoh vilar på våra fem filosofier Team Work, Customer Centric, Innovation, Winning Spirit och Etik & Integritet. Vi tycker det är viktigt att ta hand om varandra och att ta hand om vår jord! Resultatet av vårt arbete är ett innovativt bolag som arbetar hårt för att minska miljöpåverkan och att vara en aktiv del i samhället genom olika CSR-projekt.

För dig som vill utvecklas finns alla möjligheter, såväl nationellt som internationellt! Kompetensutveckling är en naturlig del i vardagen då du ständigt utbyter idéer och erfarenheter med dina kollegor, självklart har du också tillgång till utbildningar via Ricoh Academy.

Ricoh Sverige AB är ett ledande företag inom dokument- och informationshantering samt kommunikationsteknologi. Bolaget erbjuder lösningar för kunders IT-miljöer med ett brett utbud av utrustning, mjukvaror, tjänster och konsultverksamhet. Vi är cirka 440 medarbetare i en rikstäckande organisation med verksamhet på 11 huvudorter. Vidare marknadsför Ricoh sina produkter och tjänster även via partners på ytterligare 22 orter. Den totala försäljningen i Sverige uppgår till cirka 1 400 miljoner kronor (2017) Globalt har Ricoh-koncernen drygt 109 000 medarbetare i 200 länder, med hållbarhet som viktigt fokus. Mer om oss kan du läsa på www.ricoh.se.

Sökord: sales, account manager, sales manager, major account, sales specialist