Utesäljare Selga Bromma

Utesäljare Selga Bromma

Brinner du för service och försäljning? Vill vara en del av ett framgångsrikt team? Då vill vi att du söker tjänsten som Utesäljare för Selga Bromma! Vi söker nu en Utesäljare med stor erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du är tekniskt lagd och är öppen för ny teknik.

Arbetsuppgifter
Som utesäljare hos Selga måste du gilla att göra affärer. Din huvuduppgift är uppsökande försäljning med inriktning mot elinstallatörer, industri, kommuner, statliga företag samt övriga infrastrukturföretag. Du kommer att arbeta med att bearbeta såväl nya som befintliga kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv, du är lösningsorienterad och slutför påbörjade projekt. Du har tidigare erfarenhet från försäljning samt gärna slutfört någon form av säljutbildning. Vi söker dig med tävlingssinne och erfarenheter från idrotten är en merit.

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från elbranschen som t.ex. arbete hos annan elgrossist, leverantör eller som serviceelektriker och att du är van vid att ta hand om egna kunder. Viktigast är dock att viljan finns för att lära och utveckla sig inom elbranschen. Du brinner för kundmötet och att få leverera bra lösningar som gynnar både vår kund och vår egen verksamhet.

Viktigt är att du behärskar Officepaketet och har grundläggande kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Som säljare hos oss är baskunskaper i ekonomi en självklarhet då det underlättar det dagliga arbetet.

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Vi på Selga vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.

Då branschen är i ständig utveckling krävs ett stort intresse för tekniska och innovativa produkter samt en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande urval! Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Platschef Anders Björklund, 08-761 99 37

Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rexel.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Selga är en rikstäckande elteknikgrossist med ca 230 engagerade medarbetare på 33 platser runt om i Sverige. Vår målsättning är att ligga steget före när det gäller ny teknik och vi tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för hemautomation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Genom att vara kundens partner och bollplank kan vi hjälpa våra kunder att växa på sin marknad. Selga ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder (2018). Rexel koncernen har närvaro i 26 länder med över 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Läs mer om Rexel på rexel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.