Redovisningskonsult (och kanske revisorsassistent) till vårt kontor i Stockholm

Redovisningskonsult (och kanske revisorsassistent) till vårt kontor i Stockholm

Redovisningskonsult
Nu söker vi dig som vill arbeta som redovisningskonsult, och om intresse finns, i kombination även som revisorsassistent, för några av våra spännande kundföretag vid vårt kontor i Stockholm.
Vid intresse finns även möjlighet att periodvis jobba på något av våra kontor i norra Sverige.

Vi tror att du är flexibel och noggrann samt har en god samarbetsförmåga. Vidare tror vi även att du är strukturerad, ambitiös i ditt arbetssätt och självständig i ditt arbete. Du har även en förmåga att organisera och utför flera samtidigt pågående arbeten. Då du kommer att arbeta mot kunder ser vi gärna att du är en person som är social och har ett lösningsorienterat och affärsmässigt tänk.

Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara sköta löpande redovisning, lönehantering, årsbokslut, inkomstdeklarationer och att upprätta årsredovisningar. Beroende på din bakgrund och dina erfarenheter kommer det även finnas möjlighet till andra arbetsuppgifter såsom revision samt eget kundansvar med rådgivning. Möjlighet finns även till inriktning mot utländska kunder där kommunikation sker främst på engelska.

Kvalifikationer
 • Vi söker i första hand dig som:
 • Har några års erfarenhet av liknande uppgifter.
 • Kan och vågar ta eget ansvar.
 • Pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.
 • Är intresserad av att jobba på en mindre byrå.
 • Har du relevant utbildning är det meriterande.
Vi erbjuder
 • Tillträde enligt överenskommelse
 • Heltid
 • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Övrigt
 • Ansökan och frågor om tjänsten tas emot via hemsidan eller mail: jobb@revisorcompaniet.se
 • Skicka in CV samt personligt brev och döp mailet till "Redovisningskonsult Stockholm"
 • Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.revisorcompaniet.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RevisorCompaniet är ett tjänsteföretag som med erfarenhet och kompetens hjälper våra kunder med rådgivning, redovisning och revision.

Företaget bildades under 2002. Vi finns idag i Skellefteå, Malå, Stockholm, Sorsele, Arjeplog, Lycksele, Bureå, Hemavan och Storuman. Vi är tillsammans 35 anställda på dessa orter, flera av oss med lång erfarenhet inom branschen.


Vi vill hjälpa företagsamma människor att förverkliga sina drömmar! Vi erbjuder därför tjänster av hög kvalitet nära kunden såsom rådgivning, redovisning och revision. Våra kunder är verksamma inom de flesta branscher och består huvudsakligen av ägarledda företag. Vi arbetar med moderna och effektiva hjälpmedel för att kunna göra högkvalitativa jobb till konkurrenskraftigt pris.

RevisorCompaniet är medlem i ecovis som är ett internationellt nätverk och flera av våra medarbetare är auktoriserade via Far.