Revisorassistent till Revideco

Revisorassistent till Revideco

Vill du bli revisor, duktig på rådgivning och en riktig allround-spelare när det kommer till redovisning, bokslut, deklarationer och skattefrågor? Vill du i huvudsak arbeta med ägarledda bolag där din arbetsinsats betyder mycket för dina kunder? Vill du också ha ett roligt, ovanligt varierande och utvecklande arbete? Då kan du vara rätt kandidat för oss.

Dina kvalifikationer
De tjänster vi nu tillsätter har huvudinriktning mot revision men även årsbokslut, deklarationer och rådgivning kommer att finnas med i dina arbetsuppgifter. Vi tror att du har akademisk utbildning och ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet från revisionsarbetet, men det är inget krav. Vi arbetar på svenska och engelska, fler språk är meriterande.

Konceptet R
Vi jobbar med revision, rådgivning och redovisning och har inriktat oss på att leverera kvalificerade tjänster inom dessa områden. Eftersom våra kunder efterfrågar en kunskap som ofta är multi diciplinär är det viktigt att vi behärskar flera av dessa områden. Vi kallar helt enkelt dessa för R.

Vi utbildar dig
Vi utbildar dig internt i de praktiska detaljerna kring affärsmannaskap & R. Du deltar också i ett omfattande externt utbildningspaket som sträcker sig över flera år.

Om oss
Revideco blev nyligen nominerad som en av 5 utvalda bolag utifrån totalt 88 bolag – som årets Framtidsbyrå 2018. Det är vi stolta över. Vi är totalt ett 30-tal medarbetare på Stockholmskontoret där vi erbjuder ett modernt kontor i hjärtat av Kungsholmen med närhet till buss och tunnelbana, kontinuerligt utbildning, goda utvecklingsmöjligheter, gemensam frukost och mycket annat spännande. Vi har även kontor i Skellefteå och Göteborg och vi skryter gärna om att vi serverar branschens bästa kaffe...

Ansökan
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tillsätta tjänsterna när vi hittat rätt personer.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Robert Lundström
Telefon 070 374 84 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.revideco.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (11 dagar kvar)