RESTAURANG, HOTELL OCH EVENT! PÅVERKA DITT EGET SCHEMA!

RESTAURANG, HOTELL OCH EVENT! PÅVERKA DITT EGET SCHEMA!

ETT SPÄNNANDE JOBB INOM RESTAURANG-, HOTELL, CAFÉ- OCH EVENTBRANSCHEN MED MÖJLIGHET ATT PÅVERKA DITT EGET SCHEMA!


Känns tanken av ett dynamiskt jobb med flexibla arbetstider där du kan vara med och påverka ditt schema lockande? Tycker du att det är roligt med service i restaurang, café, event eller andra spännande tillställningar? Brinner du för service lika mycket som oss?

Då är det dig vi söker!

Med Responsa finns stora möjligheter att klättra och göra karriär. Så, om du är på jakt efter nya utmaningar och brinner för service – skicka då in en ansökan nedan via länken eller maila direkt till info@responsa.se

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Vår målsättning är att det ska bli en perfekt matchning mellan dig och företaget du ska jobba för. Därför erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att du ska få bästa möjliga start när du tar dig an nya uppdrag och för att du ska få utveckla dina färdigheter och bli ännu vassare.

Med Responsa har du chansen att söka en spännande och dynamisk tjänst inom restaurang-, hotell, café och event- branschen i centrala Stockholm. Just nu söker vi nya talanger, oberoende av tidigare erfarenhet.

Du får själv vara med och styra över ditt schema och du bestämmer själv hur mycket du vill och kan jobba. Oberoende av om dags-, kvälls- eller helgjobb passar dig bäst så finns fantastiska möjligheter att skräddarsy det perfekta schemat för dig.

Naturligtvis jobbar du alltid under både trygga avtal och marknadsmässig lön med ob-tillägg samt semesterersättning.

VEM ÄR DU?

Du gillar service och vill arbeta i möten med människor.
Du är kanske helt ny på arbetsmarknaden och ser att vårt erbjudande att utbildas och utvecklas hos oss är en bra möjlighet till kunskap och erfarenhet att bära med sig.
Eller du har tidigare erfarenhet inom restaurang och vill arbeta på ett företag med stor omväxling och kunna styra över ditt schema.

Viktigast är att du tycker att serviceyrket är roligt.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Responsa är medlem i Kompetensföretagen med gällande kollektivavtal.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.responsa.se/
Sista ansökningsdag 23 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VARFÖR RESPONSA?

Vi för samman drivna talanger inom restaurang-, event- och servicebranschen med en rad olika företag som är i behov av skicklig personal. Alltid enligt skräddarsydda processer för att matchningen mellan konsult och uppdragsgivare ska bli perfekt. Detta samtidigt som vi vill forma morgondagens bästa personal med eminent känsla för bra service.

Här möter behovet av kompetent personal stark kompetens och ett genuint intresse för service.

Det är här det börjar.