TA-plansritare till RentSafe

TA-plansritare till RentSafe

Tjänstebeskrivning & erbjudande

RentSafe söker nu efter en TA-plansritare! Som TA-plansritare arbetar du med att vara länken mellan regelverk och praktik. I din roll kommer du upprätta TA-planer utifrån gällande regelverk samt beställarens önskemål och förutsättningar med fokus på arbetsmiljö och trafiksäkerhet. Arbetsuppgifterna innebär också mycket kundkontakt med beställare och myndigheter.

Personprofil

Vi söker dig med god datorvana som tycker om att skapa goda samarbeten med andra men som också kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har kunskaper i CAD och/eller erfarenhet av väg- och anläggningsbranschen. I och med att du kommer ha mycket kundkontakt i denna roll så måste du som person vara serviceinriktad, vidare ser vi att du är målinriktad, strukturerad och lösningsorienterad.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 7-16
Plats: Sollentuna eller Segeltorp

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RentSafe Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Ramirent AB som vilka erbjuder dig kompletta helhetslösningar inom området Väg & Trafik och trafiksäkerhet.

Vår uppgift är att säkerställa en tryggare och säkrare arbetsmiljö på våra vägar så att din familj antingen färdas eller arbetar tryggare. Några exempel på arbeten vi utför är: uthyrning av trafikmaterial, upprättande av TA-planer, montering av trafikavstängningar och skalskydd, flaggvaktstjänster och tillsynsarbeten.

Med hög kompetens, rätt produkter och med arbetsmiljö i fokus ska RentSafe skapa den säkraste och mest ekonomiska helhetslösningen för våra kunder och trafikanter.