Administratör

Administratör

Vill du arbeta i en spännande bransch, med spännande produkter med fokus på elbilar?

Nu söker vi en administratör med specialisering mot elbilar, EV specialist, till Renault Finance Nordic, Renaults nordiska bankfilial. I tjänsten som EV Specialist blir du en del av ett team inom ett företag som förnärvarande befinner sig i en mycket dynamisk och innovativ period. I denna position kommer du främst att arbeta mot Sverige och Danmark med varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö.

Elbilsförsäljningen växer för varje år och Renault är i framkant i denna spännande utveckling. När en kund avser köpa en elbil hyrs batteriet till elbilen ut av Renault Finance Nordic som också i de allra flesta fall äger batteriet. Som EV specialist kommer du att vara den huvudsakliga kontaktpersonen för samtliga ärenden förenat med hyreskontrakt. Kommunikation till återförsäljare och utbildning av säljare tillsammans med utveckling av kundrelationer är en del av dina dagliga arbetsuppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
  • Administration av inkommande elbilskontrakt (batterier): registrering, avslut och justeringar
  • Producera rapporter (månadsvis/veckovis/ad hoc) med information om portfolions prestation till andra affärsområden.
  • Säkerställa att samtliga mottagna kontrakt innehåller korrekt information, såsom pris, villkor och auktoriserade signaturer
  • Vara en del av att utforma kommunikationsmaterial mot kund för Sverige och Danmark
  • Uppdatera förändringar av kontraktsvillkor tillsammans med juridiska rådgivare
  • Utbilda/informera Renault återförsäljare och våra partners angående processförändringar, antingen via telefon eller via ett personligt möte
  • Besvara frågor från kunder (återförsäljare och slutkund) relaterat till deras kontrakt
VI SÖKER DIG SOM
  • Har akademisk examen alternativt har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande tjänst
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska så väl i tal som i skrift
  • Har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
För att lyckas i denna roll har du med fördel ett fordonsintresse samt ett utmärkt kundfokus. Som person är du detaljorienterad, ambitiös och har visat prov på att ta egna initiativ. Som en del av ett team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är självgående. Tidigare arbetslivserfarenhet av liknande position är meriterande, men inte något krav.

Detta är en heltidstjänst där vi vill ha rätt person ombord så snart som möjligt. För att söka tjänsten skickar du ditt personliga brev och CV via länken: https://jobb.renault.se. Intervjuer kommer att ske löpande och om du vill veta mer om tjänsten, kontakta Kreditchef Jonas Wikström 08-585 752 00.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.renault.se/
Sista ansökningsdag 7 aug 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Renault Finance Nordic är ett finansbolag som ägs av Renault, specialiserat på kredit och leasing för privatkunder och företag genom Renault-återförsäljare. Renault Finance är representerat i över 20 länder och finansierar en tredjedel av Renaults bilförsäljning (vilket gör Renault Finance till ett av de viktigaste finansiella företagen i branschen). Renault Finance är en viktig del av Renaults marknadsstrategi för att stödja försäljningen av Renault-produkter och öka varumärkeslojaliteten. Renault Finance arbetar med tre typer av kunder: privat, företagskunder och Renault-återförsäljare.