Ekonomiassistent till Renault

Ekonomiassistent till Renault

Vi söker just nu en ekonomiassistent till vårt Nordiska huvudkontor. Som ekonomiassistent kommer du att ingå i vårt nordiska redovisningsteam där du framförallt kommer att ansvara för hantering av leverantörsfakturor och kundreskontra samt olika ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid vårt kontor i Kista.

Detta är en unik möjlighet att arbeta i en utmanande, spännande och snabb bransch inom ett internationellt och mångkulturellt team med karriärmöjligheter över hela världen.

Arbetsuppgifter:
  • Bank
  • Leverantör/kundreskontra
  • Support till kunder
  • Lager avstämningar
  • SCB rapportering
Kvalifikationer:
  • Ekonomisk eller annan relevant gymnasieutbildning samt ett antal års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning alternativt du som är nyutexaminerad från högskolan med en ekonomexamen
  • Hanterar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.
  • Goda Office kunskaper framför allt i Excel
  • Kunskaper i SAP eller liknande redovisningssystem är en fördel.
För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann, strukturerad och tar eget ansvar i ditt arbete. Du har ett prestigelöst sätt gentemot dina kollegor och värderar teamarbetet högt. Du trivs med rutinuppgifter men du har även lätt för att sätta dig in i mer komplicerade arbetsuppgifter. Vidare har du en god social kompetens och egen drivkraft.

På Renault Nordic kommer du att bli en del av ett professionellt team i en omväxlande internationell miljö. Din kompetens och innovativa idéer som bidrar till en förbättring och utveckling av bolaget är mycket uppskattad.

Låter det som en intressant tjänst för dig? Skicka i så fall in din ansökan med ett personligt brev och CV via följande länk: http://jobb.renault.se senast 31 mars. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Vi tar ej emot ansökningar via mail!
Mer info
Kontaktperson Sofia Strömberg
Telefon 0721-51 95 39
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.renault.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Berättelsen om Renault börjar i Paris 1898 med ett teknologiskt genombrott: den första växellådan. Ända sedan dess har innovation inom teknologi och design, med utgångspunkt i människans behov av mobilitet, varit Renaults drivkraft och inspiration. Renault Nordic finns representerade i Sverige och Danmark och är ett helägt dotterbolag till Renault SAS i Paris. Vår uppgift är att marknadsföra och distribuera Renault på den lokala marknaden.