Läkare - ansvarig för vårdutveckling

Läkare - ansvarig för vårdutveckling

Är du läkare med ett brinnande intresse för medicinsk utveckling och teknik? Kanske är du just den vi söker och kanske är vi just den utmaningen du väntat på!

Som ansvarig för vårdutveckling kommer du arbeta med framtagande och utveckling av vår SaaS-tjänst. Tjänsten är avsedd att användas av vårdpersonal för att snabbt avgöra huruvida en remiss skall formuleras, vart den ska skickas med kortast väntetid och slutligen genereras per automatik utan diktering eller skrift. I de fall det inte är lämpligt med remiss föreslås medicinskt korrekta behandlingsåtgärder och lämpliga undersöknings/utredningsmetoder.

Din roll
Du kommer att fördjupa dig inom området remittering, utveckla din kunskap om vårdflöden samt leda och säkerställa den medicinska korrektheten. Dina kollegor är såväl hälso- och sjukvårdsutbildad personal, som dataingenjörer och mjukvaruutvecklare.

Företaget befinner sig i en expansiv tillväxtfas och du kommer få möjlighet att forma arbetssätt och vara direkt involverad i "hur & vad". Tjänsten innebär att du får vara högst delaktig i skapandet av ett unikt digitalt verktyg med potential att kraftigt förkorta vårdköer, effektivisera vårdens arbete och minska mänskligt lidande.

Om dig
Du har ett genuint intresse för förbättringsarbete inom vården och ser tydligt nyttan som digitala hjälpmedel har i effektivisering och förbättring. Du är vetgirig, arbetsam, flexibel och utmanar gärna tankar och idéer. Du känner dig bekväm med att vara i en ledande position och har en hög känsla av ansvarstagande. På det medicinska planet är du bekväm och väl påläst med en bred kunskap inom olika diagnos- och sjukdomstillstånd. Du har också en god grundläggande teknisk förmåga och är van att använda datorn som ditt arbetsredskap. Tillsammans med oss delar du inställningen att det du inte vet - det tar du reda på.
Det krävs 4 års erfarenhet av läkaryrket för att man ska kunna söka tjänsten.

Övrigt
Vill du fortsätta arbeta klinisk vid sidan av är vi öppna för dialog kring det. Tjänsten innefattar som minst 75% arbetstid.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://remisshjalpen.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (40 dagar kvar)