Legitimerad sjuksköterska

Legitimerad sjuksköterska

Kort om RemissHjälpen
RemissHjälpen är en privat, offentligt finansierad digital vårdgivare. Med digitala hjälpmedel, mänsklig vårdkompetens, samt en nära dialog med de vårdsökande kring deras egna erfarenheter och önskemål arbetar vi för att tillgodose rätt vård i rätt tid! Ihop med en databas över landets samtliga vårdresurser kan vi enkelt och snabbt hjälpa människor till rätt vård. Vi gör det genom digital chatt, video eller telefon där patienten kan få vård såväl fysiskt som digitalt. Vi är i en startup-fas och erbjuder fina möjligheter att växa tillsammans med oss.

Besök gärna vår karriärssida: https://jobs.remisshjalpen.se/

Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos RemissHjälpen möter du patienten via digital chatt i första hand och telefon vid behov. Du går igenom de svar patienten har lämnat och ni hjälps gemensamt åt att identifiera det vårdbehov patienten har. Ifall patienten inte bedöms kräva fysisk specialistvård kan denne erbjudas ett digitalt läkarbesök, alternativt tidsbokning på vårdcentral. Det finns även möjlighet till psykologbesök online.

Din roll som sjuksköterska innefattar att du bedömer vårdnivå, formulerar och skickar remisser, bokar läkarbesök, och hjälper patienten till bästa tillgängliga vård. Till din hjälp har du bland annat en databas innehållandes information om väntetider nationellt.

Vi på RemissHjälpen anser att du, likväl som en läkare, har kompetens och förmåga att remittera vid behov och vi har idag ett snitt på ca 95% godkända remisser. Vi ger dig verktygen att göra det tryggt och säkert. Du journalför i VAS och har tillgång till NPÖ (Nationell Patientöversikt) i din yrkesroll.

Vem söker vi?
 • Dig som ser möjligheter istället för hinder
 • Dig som vill utvecklas och bredda din kunskap och kompetens
 • Dig som är snabblärd och bekväm med att hantera kommunikation digitalt
 • Dig som vill arbeta på kontor och möta patienter digitalt
 • Dig som är sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet
 • Dig som är lyhörd, noggrann och har en hög ansvarskänsla


Arbetslivserfarenhet och krav
Legitimerad sjuksköterska, grundutbildad med minst 1 års erfarenhet. Goda kunskaper i svenska och bra på att formulera dig i skrift. Meriterande är om du jobbat med bedömningar, skrivit remisser eller bedömt remisser, telefonrådgivning tex som distriktsköterska eller inom försäkringsbranschen. God datorvana krävs. Möjlighet till snabbt tillträde premieras.

Övrigt
Arbetstider är kontorstid mån-fre, 08.30-17.30, heltid. Arbetsplats Stockholm, Scheelegatan.

Vad erbjuder vi?

 • Göra något ingen annan tidigare gjort
 • Vara med att höja statusen för såväl patienter som sjuksköterskor
 • Arbeta med en alldeles unik affärsmodell
 • Kompetensutveckling och utbildning
 • Goda utvecklingsmöjligheter

Du kommer i händelse av anställning erbjudas en introduktionsutbildning. I övrigt bjuder vi på ett härligt arbetsklimat, högt i tak och en vänlig arbetsgrupp.

Ansök!

Vi välkomnar ansökningar löpande. Möjlighet till snart tillträde ses som plus. Välkommen att skicka in CV och personligt brev och glöm inte telefonnummer och e-mail så att vi kan nå dig.

Som anställd hos RemissHjälpen är du en alldeles unik pusselbit som bidrar till att föra oss och hela vården framåt. Ansök direkt eller gå in på https://jobs.remisshjalpen.se/jobs/923230-leg-sjukskoterska
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://remisshjalpen.se/
Sista ansökningsdag 13 okt 2020 (16 dagar kvar)