Akademiker sökes på deltid till Reliable!

Akademiker sökes på deltid till Reliable!

Till vår kund Reliable söker vi nu 1-4 studenter som vill arbeta på sidan av sina studier som mötesbokare i ett team på 20 härliga kollegor. Reliable förser dynamiska B2B försäljningslösningar, hjälper företag att växa genom support i deras säljprocesser.Dina arbetsuppgifter


I tjänsten på Reliable kommer du in i en flexibell roll som mötesbokare och kommer att jobba nära ett team på cirka 20 personer som gillar att ha roligt på jobbet och peppa varandra. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bland annat vara att boka möten åt företagets kunder.

Din profil

Vi söker dig som studerar och vill tjäna lite pengar på sidan av dina studier. Meriterande är att du har god telefonvana och har tidigare erfarenheter ifrån försäljning. Vidare ser vi gärna att du är kommunikativ, driven och orädd. Låter tjänsten spännande, tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag.

Start: Omgående

Placering: Gamla stan

Omfattning: Deltid

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.