Kundservice / Administration / Heltid / Sommarjobb

Kundservice / Administration / Heltid / Sommarjobb

För Releasy räkning söker vi flera kundtjänstmedarbetare som kommer arbeta för SL Kundtjänst med beräknad start i mitten av juni. Du kommer bli anställd som konsult hos Studentwork inledningsvis 3 månader över sommaren, därefter finns goda möjligheter att bli anställd direkt hos Releasy. Är du en person som brinner för service och hela tiden vill utvecklas kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

SL Kundtjänst, SL Center och Waxholmsbolaget är en del av verksamheten inom SL. Ett hundratal medarbetare hos Releasy har som huvuduppgift att arbeta för en utveckling av SL- trafiken. Som kundtjänstmedarbetare på SL:s kundtjänst svarar du på frågor från resenärer som berör resvägar och tider inom ansvarsområdet för Stockholms Lokaltrafik. I tjänsten ingår även mailhantering, chatt samt en del administration. Du ska alltid på bästa tänkbara sätt lösa kundens ärende och leverera vårt motto ”den bästa kundupplevelsen”.

Din anställning inleds med 2 dagars utbildning för att bekanta dig med Releasy samt med SL:s kundtjänst. Här lär du dig använda de stödsystem du kommer att arbeta med. All utbildning på Releasy är givetvis betald för vi vet att bra utbildning leder till fantastiska medarbetare.

Arbetstider kommer att vara förlagda mellan 08:00-17:00 under sommaren. Till hösten kommer det att ändras då vi har andra tider på telefonin.

Din profil

Vi söker dig som innehar ett fullständigt gymnasiebetyg och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har en god datorvana och är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt. Du ska även tycka att det är roligt med administrativa uppgifter. Det är även viktigt att du trivs i mötet med andra människor och du vet hur man levererar en bra kundservice, då det kan hända att man kommer jobba med att svara på frågor i telefon i framtiden. Vi ser även att du är målinriktad, ansvarstagande, effektiv och har en hög arbetsmoral. Vi lägger givetvis stor vikt vid personlig lämplighet.

På Releasy finns goda möjligheter att utvecklas och för rätt person väntar en spännande och fartfylld karriär bakom hörnet. Som agent startar man med ett antal grundutbildningar och sedan är det den individuella prestationen och målsättningen som styr. Vidare på vår karriärtrappa finns möjlighet till fördjupande utbildningar, bonusar och andra förmåner. Vi ser många fördelar med att rekrytera internt och flera av våra anställda har utvecklats till exempelvis utbildare, produktspecialister eller teamledare.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Elvira Johansson
Telefon 720 33 95 35
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Releasy Customer Management är ett team som arbetar med att utveckla våra uppdragsgivares kundrelationer och stärka deras försäljning. Vårt fokus på våra medarbetare och innovativa lösningar har gjort oss till en av Sveriges mest framgångsrika kundserviceorganisationer. Våra kontor finns i Barcelona, Borås, Borlänge, Linköping och Stockholm. Vi arbetar med att skapa den bästa kundupplevelsen oavsett kanal. Vi skapar tusentals relationer... en i taget! Vi är kollektivavtalsanslutna och tror på trygga anställningar, mångfald och arbetsglädje.