Kundservice / Administration / Heltid / Sommarjobb

Kundservice / Administration / Heltid / Sommarjobb

För Releasy räkning söker vi en kundtjänstmedarbetare till Färdtjänst med beräknad start i mitten av juni. Du kommer bli anställd som konsult hos Studentwork och arbeta för Releasy inledningsvis 3 månader, därefter finns goda möjligheter att bli anställd direkt hos Releasy. Är du en person som brinner för service och hela tiden vill utvecklas kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Färdtjänst är en viktig del av Stockholms lokaltrafik där frågor rörande trafik och tillstånd ingår. Du som kundtjänstmedarbetare handlägger frågor som kommer in via telefon och mail och du ska alltid leverera den bästa tänkbara servicen för kunderna. Vårt uppdrag är att i varje kundkontakt leverera vårt motto "den bästa kundupplevelsen". I tjänsten kan även administration förekomma.

Din profil

Vi söker dig som innehar ett fullständigt gymnasiebetyg och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du ska besitta en mycket god datavana och är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt. Du ska trivas i mötet med andra människor och du vet hur man levererar en bra kundservice. Vi ser även att du är målinriktad, ansvarstagande, effektiv och har en hög arbetsmoral. Vi lägger givetvis stor vikt på personlig lämplighet.

Din arbetstid är förlagd under kundtjänstens öppettider som för närvarande är från måndag till fredag mellan kl. 07.00 - 17.00.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Releasy Customer Management är ett team som arbetar tillsammans med att utveckla våra uppdragsgivares kundrelationer och stärka deras försäljning. Vårt fokus på rutiner, utbildning och våra medarbetare har gjort oss till en av Sveriges mest framgångsrika kundserviceorganisationer. Våra kontor finns i Barcelona, Borås, Borlänge, Linköping och Stockholm. Vi arbetar med att ge den bästa kundupplevelsen genom vårt främsta verktyg; telefonen. Vi skapar tusentals relationer... en i taget! Vi är kollektivavtalsanslutna och tror på trygga anställningar, mångfald och arbetsglädje.