Brinner du för affärer och ledarskap? Då vill vi träffa dig. Frigotech är ett kylentreprenörsföretag med huvudverksamhet i Stor-Stockholm och ingår i Sdiptech koncernen. Vi är 15 medarbetare. Med mångårig erfarenhet har Frigotech blivit specialister på kommersiell kyla / livsmedelskyla / butikskyla inom dagligvaruhandeln. Vi projekterar, installerar, utför service-/underhåll samt har jourverksamhet. Frigotech utför även kyluppdrag för industrin och datahallar / serverrum. Vi är prestigelösa och har en god företagsanda med fokus på kunden.Vår ambition är att växa med fortsatt god lönsamhet. Vill du vara med och utveckla Frigotech?

Dina arbetsuppgifter:
 • Totalansvarig för försäljning, installation, service, inköp, affärsutveckling och ekonomi.
 • Huvudfokuset är personalledning och kundkontakter. Du är aktiv ute hos befintliga och nya kunder för att identifiera och skapa affärer samt förse dina medarbetare med projekt.
 • Leda, motivera och utveckla personalen. I ditt team ingår kompetenta och självständiga medarbetare som består av servicechef/teknikansvarig, serviceadministratör, projektledare, ekonomichef och kyltekniker.
 • Stötta projektledarna och följa upp tidsplaner/ekonomin i pågående projekt.
 • Förhandla konkurrenskraftiga priser från leverantörer och underleverantörer.
 • Kalkylera, offerera och svara på anbud.
 • Vara uppdaterad med regler/krav som råder inom kylbranschen.
 • Kontinuerligt rapportera till styrelseordförande. Vårt kontor ligger i Västberga där du är placerad.

Din bakgrund/personlighet:
 • Arbetat som chef och haft budget-, resultat- och personalansvar inom installation av kyla, värme, VVS eller ventilation. Du kan uppvisa goda säljresultat och med ett helikopterperspektiv har du förmågan att se nya affärsmöjligheter.
 • Med stort engagemang, modernt ledarskap och professionellt affärsmannaskap skapar du förtroende hos personalen, kunder, leverantörer och styrelsen.
 • Din goda förhandlings- och upphandlingsvana generar lönsamma avslut i affärerna.
 • Kunskap i entreprenadjuridik är ett krav.
 • Du har goda kunskaper i engelska.
 • Som person är du resultatinriktad, operativ, beslutsam och strukturerad. Med en trygg, ödmjuk och prestigelös framtoning lyckas du bygga team och driva förändringar med fokus på bästa resultat.

Vi erbjuder:
 • Frigotech är ett företag som växer sig starkare på marknaden och vi söker dig som vill vara med att ta företaget till nästa nivå. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat, trivas och ha kul. Det är korta beslutsvägar, högt i tak och en bra gemenskap.
 • Frigotech ingår i Sdiptech-koncernen, en spännande och växande koncern som erbjuder VD-nätverk, utbildningar och professionellt styrelsearbete.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till marie@rekryteringsmaklaren.se alt ansök via knappen nedan.

Välkommen att söka!
Urval sker löpande.

Sökord: platschef, filialchef, avdelningschef, servicechef, projektchef, konsultchef, uppdragsledare, uppdragsansvarig, chef, kyla, kommersiell kyla, livsmedelskyla, butikskyla, komfortkyla, industrikyla, värme, värmepumpar, VVS, ventilation
Mer info
Kontaktperson Marie Eriksson
Telefon 070-471 12 94
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rekryteringsmaklaren.se
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frigotech AB är ett entreprenörsföretag inom kyla. Vi har en lång och bred erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1986 då vi slog upp portarna i Stockholm. Vi är 15 medarbetare och omsätter idag 40 mkr med en god lönsamhet.

Kärnverksamheten är kommersiell kyla / livsmedelskyla / butikskyla men vi utför även kyluppdrag inom industri och datahallar/serverrum. Vi har alltid varit väl framme inom ny teknik och dess uppbyggnad. Under 1990-/2000 talet var vi en av de främsta i att utveckla köldbärartekniken. Allt för att minska användningen av de kemiska köldmedierna så kallade "Freonerna".

Vi lägger stor vikt vid att utbilda vår personal och ha en attraktiv arbetsmiljö vilket kännetecknas av tydliga mål, delegerat ansvar, delaktig i beslut, respekt och gott samarbete. Vi är övertygade om att detta är grunden för ett lönsamt företag som ger trygghet för både anställda och ägare.

Vi är medlemmar i Kyl-/värmepumpföreningen och självklart är vi certifierade av INCERT. För att få en väl dokumentation på allt vårt underhåll och servicearbete så använder vi oss av en för branschen utvecklad mjukvara av Svensk Dataförvaltning AB. Läs mer om Frigotech på www.frigotech.se