Säljare industriautomation OEM till Schneider sökes

Säljare industriautomation OEM till Schneider sökes

Du ansvarar för försäljningen av Schneider Electrics kvalitetsprodukter inom automation såsom
PLC, HMI, Servon och frekvensomriktare till maskinbyggare och apparatskåpsbyggare.


Dina arbetsuppgifter:
Skapa förutsättningar och verka för utvecklingen av våra affärer hos maskinbyggare och apparatskåpbyggare. Dina kunder finns i distriktet Stor-Stockholm, Mälardalen upp till Gävle.

Du har ett budget- och resultatansvar:
I din konsultativa roll som säljare får du användning av din kompetens inom industriautomation och med din kommersiella framtoning skapar du ett mervärde hos både nya och befintliga kunder. Du träffar nyckelpersoner på ledningsnivå såväl som konstruktörer, tekniker och inköpare.

Med hjälp av supportingenjörer och produktspecialister ser du till driva affärer till avslut och nå säljmålen.

Du rapporterar till försäljningschefen inom affärsområdet Industry OEM.

Vi har kontor i Solna, Uppsala alt Västerås där du blir placerad.

Din bakgrund/egenskaper:
Har erfarenhet av försäljning inom industriautomation.
Du kan även vara en användare av automationsprodukter som vill ta steget och bli säljare.

Kan driva långsiktiga projekt där din tekniska kompetens inom automation är betydelsefull och med din entreprenörsanda och sociala förmåga presenterar du optimala lösningar för kunden.

Med ditt förtroendeingivande sätt har du lätt för att skapa nya och utveckla befintliga kundrelationer.

Resultatinriktad, kundfokuserad, strukturerad och självständig är egenskaper vi uppskattar hos dig som person. Du är en lagspelare.
  • Har läst el/automation på minst
gymnasienivå. Du behärskar det engelska språket och du är van att arbeta i kundrelationssystem (CRM). Vi arbetar i Salesforce.

Vi erbjuder:
Ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric kommer du att arbeta hos ett internationellt marknads-ledande företag med ett meningsfullt syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till marie@rekryteringsmaklaren.se alt ansök via knappen nedan.

Välkommen att söka!

Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://schneider-electric.com/se
Sista ansökningsdag 8 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.