Styrservicetekniker - Etcon El & Styrentreprenader AB, Stockholm

Styrservicetekniker - Etcon El & Styrentreprenader AB, Stockholm

Etcongruppen erbjuder branschledande tjänster inom fastighetsautomation. Koncernen består av Etcon El & Styrentreprenader, Etcon Automation och Etcon Energi. Med ett engagerat gäng i en positiv företagsorganisation projekterar, konstruerar och installerar Etcon styrsystem för fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Etcon El & Styrentreprenader är koncernens hjärta och har idag 40 anställda och omsätter ca 70 mkr/år.

STYRSERVICETEKNIKER - ETCON EL & STYRENTREPRENADER AB, STOCKHOLM

Till Etcons nystartade serviceavdelning rekryterar vi nu en lösningsorienterad och socialt skicklig Styrservicetekniker. Här får du möjlighet att arbeta med stort eget ansvar i ett engagerat gäng inom en företagsorganisation som värdesätter kreativitet och nyskapande.

Som Styrservicetekniker planerar du din arbetsdag på egen hand och utför uppdragen självständigt eller tillsammans med dina kollegor. Dina arbetsuppgifter består av felsökning, samt förebyggande- och felavhjälpande underhållsarbete av fastighetsbeståndets tekniska installationer. Etcon arbetar med de flesta förekommande fabrikat på marknaden och ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete i styrsystem.

Du har ett stort tekniskt intresse och en god förståelse för affären. Vidare har du en god förmåga att kunna uttrycka dig och företagets intressen i talad och dokumenterad form och tycker om ett arbete med daglig kundkontakt. Du är en person med en stark vilja att skapa goda resultat och är vidare mycket noggrann med ett öga för detaljer.

Tjänsten utgår från Årsta i Stockholm med arbetsuppdrag i Stockholm med omnejd. Företaget sitter i trevliga och inspirerande lokaler där du välkomnas in i en positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare.

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Som anställd Styrservicetekniker på Etcon har du förmånsbil, friskvårdbidrag samt i övrigt goda förmåner. Företaget värdesätter och genomför mycket gemensamma aktiviteter.

Meriterande erfarenhet:
  • Praktisk erfarenhet från fastighetsbranschen
  • Erfarenhet av arbete inom serviceyrket
  • God kunskap inom VVS och fastighetsteknik
  • Erfarenhet av arbete med installationer inriktat på fastighetsautomation
  • Erfarenhet av PLC-programmering
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Kännedom om följande fabrikat; Niagara/Tridium, Saia, Honeywell, Bastec och/eller Trend
Ansökan:

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer till rollen som Projektledare sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Att hitta rätt kandidat och personal idag kräver tid, förståelse, erfarenhet och engagemang. Tack vare 15 års erfarenhet av rekrytering i olika branscher kan vi snabbt sätta oss in i våra kunders olika situationer och behov.

Genom att hålla en tydlig dialog, arbeta effektivt och leverera hög kvalité säkerställer vi en professionell och framgångsrik process för alla parter. Vår ambition är att förenkla rekryteringsprocessen både för våra kunder och kandidater.

För att garantera högsta kvalitet på vår leverans använder vi oss av kompetensbaserad rekrytering. Metoden fokuserar på de personliga kompetenser som tjänsten kräver och vi genomför såväl djupintervjuer som relevanta tester för att hitta rätt person för tjänsten.

Vi känner ett stort ansvar för våra kunder och kandidater samt för de processer vi medverkat i och vi lämnar alltid en garanti på vårt arbete.

Vi är specialiserade främst inom branscherna fastighet, detalj- och dagligvaruhandel samt e-handel.

Vårt kontor finns i Stockholm och vi arbetar med uppdrag över hela Sverige.