Rekryteringsgruppen söker miljöarbetare

Rekryteringsgruppen söker miljöarbetare

Rekryteringsgruppen växer och vår verksamhet expanderar därför behöver vi anställa flera duktiga medarbetare. Nu söker vi omgående drivna och engagerade miljöarbetare för uppdrag i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta hos någon av Rekryteringsgruppens miljö och -renhållningskunder, det är därför meriterande om Du har tidigare erfarenhet inom yrket.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inhämtning av sopor, arbete på miljöstation eller återvinningscentral, materialsortering, retur- och kundhantering.

Egenskaper

Som anställd på Rekryteringsgruppen krävs det att du med lätthet kan jobba både självständigt och i grupp. Du är vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du är serviceminded och lösningsorienterad. Uppdragets placering kan variera inom Stockholmsområdet, det är därför viktigt att du är flexibel gällande arbetsplats och arbetstider. Vi ser att du som söker är social, driven, noggrann, självgående och stresstålig samt gillar nya utmaningar och har en positiv inställning.

Om du uppfyller ovanstående kriterier kan Rekryteringsgruppen erbjuda ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Krav

Goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift

Goda referenser

Meriterande

Truckkort A+B

B-kort

Tidigare erfarenhet inom yrket

Tillgång till egen bil

God datorvana

Tillträde

Omgående

Anställning

Provanställning 6 månader

Arbetstid

Kan variera från kund till kund

Lön

Fast lön enligt avtal

Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande. Sök via Teamtailor eller via mail:

ramona@rekryteringsgruppen.com

sofia@rekryteringsgruppen.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: renhållning, miljöarbete, godshantering, truckkort

Om företaget

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi är en rikstäckande leverantör med kontor i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.

Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.

Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.