Personalkoordinator till Rekryteringsgruppen

Personalkoordinator till Rekryteringsgruppen

Rekryteringsgruppen söker en driven och engagerad medarbetare till kontoret i Stockholm med tyngdpunkten på vårt affärsområde transport.

Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling och en roll där du aktivt är med och påverkar utvecklingen av bolaget. I rollen som personalkoordinator har du har ett nära samarbete med våra konsultchefer när det gäller den dagliga personalplaneringen och är behjälplig rent administrativt. Du ansvarar för att säkra, koordinera, följa upp och vara delaktig i att utveckla det operativa arbetet i verksamheten.

Arbetsuppgifter
  • Du ska i nära samarbete med konsultcheferna planera och placera ut vår personal för uppdrag inom våra affärsområden transport, lager och industri med tyngdpunkten på våra transportuppdrag.
  • Du ska vara administrativt stöd till konsultcheferna vid nyanställningar och när anställningar upphör/ upprättande av nya anställningsbevis/förändringar/ förlängningar/ osv.
  • Sammanställa och till ekonomiavdelningen redovisa den uthyrda personalens tidrapporter.
Arbetsuppgifterna kan komma att förändras löpande efter företagets behov.

Egenskaper
Vi vill att du är engagerad, effektiv, administrativt noggrann och känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Som representant för Rekryteringsgruppen ställer arbetet höga krav på att du kan arbeta både självständigt och i team, ta egna initiativ samt ha förmågan att hitta konstruktiva lösningar även i stressiga situationer. Du bör även ha ett brinnande intresse för att arbeta med människor.

Kompetens och kvalifikationer
Du som söker bör ha lägst gymnasial utbildning.

Gärna erfarenhet av arbete inom transportbranschen. Det är även meriterande om du har erfarenhet av bemanningsbranschen, men inget krav.

Arbetet kräver datorvana med goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Du skall behärska det svenska och engelska språket i tal och skrift.

B-körkort är ett krav och det är meriterande om du även har C eller CE behörighet.

Tillträde: Omgående

Anställning: Provanställning 6 månader, därefter tillsvidare.

Arbetstid: Schemalagda arbetstider. (Jour enligt schemalagda tider, ca 5-6 ggr/mån)

Lön:
Fast lön enligt överenskommelse.

Om du är intresserad av en spännande tjänst i ett företag med stora ambition så är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina ambitioner.

Ansök via länken eller maila din ansökan till frida@rekryteringsgruppen.com

Om företaget
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Våra kontor är belägna i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.

Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com

Sökord: HR, HR-administratör, HR-koordinator, personalansvarig, rekryterare, rekrytering
Mer info
Kontaktperson Frida Sjöberg
Telefon 073-4430780
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.