Norsktalande sökes till säljsupport/kundtjänst på ett internationellt företag

Norsktalande sökes till säljsupport/kundtjänst på ett internationellt företag

Rekryteringsgruppen i Stockholm söker dig som pratar och skriver norska flytande till en tjänst som är delad inom kundtjänst och säljsupport.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga uppdrag blir att få agera som en stöttande funktion för säljavdelningen och vara support för B2B-avdelningen.

Utöver detta så kommer du att få arbeta på kundtjänstavdelningen för privatpersoner, där du får hjälpa kunder via telefon, chatt och e-post. Frågorna är relaterade till hela kundens produktsortiment gällande teknisk support, service och produktspecifikationer. Det kommer även att ingå andra uppgifter inom backoffice såsom registreringar och översättningar.

Egenskaper

Som person är du alltid professionell i ditt bemötande mot kunder och medarbetare. Då din roll i stor del innebär att supportera kräver detta att du är pedagogisk och har en hög social förmåga. För att passa i rollen är det även viktigt att du är serviceinriktad, att du alltid vill göra det lilla extra för kunden. Vi ser gärna att du har arbetat tidigare i Excel, då det kommer vara det främsta verktyget att jobba i för säljsupportdelen.

Kompetens och kvalifikationer

Vi ser att du som söker:
  • Kan formulera dig både muntligt och skriftligt på norska och engelska.
  • Har en god datavana
  • God vana med Excel
  • Ett plus om du har grundläggande förståelse för hemelektronik såsom TV, mobiltelefoner och vitvaror.
  • Meriterande om du har jobbat med B2B tidigare.
Om du som söker har ett brinnande intresse för teknik och elektronik är positivt, men inget krav. De första två veckorna kommer du att utbildas på plats för att få kännedom om produkter, system och samtalsteknik.

Det viktigaste är att du är motiverad att ge service i världsklass.

Tillträde: Omgående

Anställning: Provanställning 6 månader

Arbetstid: Måndag-fredag kl. 08:00-17:00

Lön: Enligt överenskommelse

Vid frågor hör av dig till zanna@rekryteringsgruppen.com

Om företaget
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Våra kontor är belägna i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.