Kontorschef sökes till Rekryteringsgruppen

Kontorschef sökes till Rekryteringsgruppen

Vi söker dig som vill ha ett flexibelt och varierande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling och en roll där du aktivt är med och påverkar utvecklingen av bolaget. Jobbar du som konsultchef idag och tycker att det är dags att byta miljö och få ta ett helhetsansvar , då är vi kanske rätt arbetsplats för dig.

Vi är idag 15 anställda på kontoret i åldrarna 23-59. Vi är ett glatt gäng med målet att vara bäst på personligt engagemang. Detta ska genomsyra allt vi gör, från ekonomiavdelningen och konsultcheferna till våra konsulter i verksamheten. Team-känslan är central hos oss och vi jobbar tätt över affärsområdesgränser och avdelningar.

Om tjänsten

I rollen som kontorschef hos Rekryteringsgruppen ansvarar du för den övergripande driften och uppföljningen av den dagliga verksamheten på kontoret. Du bär det strategiska och operativa ansvaret för företagets affärsområden och detta innebär bl.a. att du:
  • Ansvarar för rekrytering av ny personal till kontoret, även introduktion och utbildning.
  • Genomför medarbetarsamtal och lönesamtal, säkerställer att personalen utför sitt arbete i enlighet med arbetsbeskrivning och tilldelade arbetsuppgifter
  • Har yttersta ansvaret för alla HR-ärenden i verksamheten, såsom fackliga förhandlingar, rehabiliteringsärenden, omplaceringar, tvister osv.
Kompetens och kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • Har en utbildning som Personalvetare eller likvärdigt
  • Har minst 3 års erfarenhet av bemanning
  • Erfarenhet från chefsroll
  • Vana av att tolka kollektivavtal
  • Har B-körkort
Personliga egenskaper

I rollen som kontorschef blir du Spindeln-i-nätet (klyschigt men sant) med många varierande arbetsuppgifter, det sätter din förmåga att vara flexibel och prioritera rätt på prov dagligen. Det gäller att arbeta strukturerat och noggrant utan att tappa helhetsperspektivet.

Du gillar att arbeta med människor och brinner för att skapa långsiktiga relationer och knyta värdefulla kontakter - oavsett om det är med kunder, konsulter eller kollegor. Du är en social och en naturlig ledare för din grupp av konsultchefer, har ett coachande ledarskap och en positiv människosyn.

Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är driven, samt arbetar effektivt. Arbetstempot är ofta högt och därför ställer vi höga krav på din förmåga att hitta konstruktiva lösningar i stressiga situationer.

Tillträde: Omgående

Anställning: Provanställning 6 månader

Arbetstid: Heltid, 08-17 vardagar

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Sökord: Chef, personalansvar, utveckling, konsult, bemanning

Om du är intresserad av en spännande tjänst i ett företag med stora ambitioner är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att maila Kontorschef Sofia Zetterblad Hen: sofia@rekryteringsgruppen.com

Om företaget

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden; Kontor, lager/industri och transport. Bolaget omsätter ~150 miljoner kronor och har ca 350 anställda. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.

Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag. Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com

Sökord: personalansvarig, HR, kandidatansvarig, rekryterare, rekrytering, säljare, kontorschef
Mer info
Kontaktperson Sofia Zetterblad Hen
Telefon 0734430112
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef, Rekrytering, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.