Konsultchef till affärsområdet lager och industri

Konsultchef till affärsområdet lager och industri

Vi söker dig som vill ha ett tempofyllt och varierande arbete inom bemannings- och rekryteringsbranschen i ett medelstort familjebolag.

På vårt kontor i Hägersten (Västberga Industriområde) sitter du tillsammans med 13 kollegor i mycket trevliga lokaler. Vi som arbetar här är ett härligt gäng sociala själar, hälften kvinnor hälften män, i åldersspannet 25-45 år. Tillsammans skapar vi en mycket god stämning med högt till tak. Vårt gemensamma mål är att vi ska bli bäst på personligt engagemang hos våra kunder!

På Rekryteringsgruppen är varje medarbetare med och påverkar utvecklingen av bolaget. Du får möjlighet att sätta din egen prägel på arbetet men också vara delaktig i företagsstrategiska beslut och på så sätt påverka bolagets fortsatta framgång. Du har huvudsakligen ansvar för att säkra, följa upp och utveckla det strategiska och operativa arbetet för bemannings- och rekryteringsuppdrag kopplade till ditt affärsområde.

Arbetsbeskrivning

I rollen som konsultchef ansvarar du för att etablera och upprätthålla Rekryteringsgruppens kundrelationer på arbetarsidan. Du bär det yttersta ansvaret för din kund och där ingår konsulter, budget och resultatuppföljning.

Du kommer ansvara för schemaläggning och du arbetar med hela rekryteringsprocessen, så som annonsering, urvalsprocess, personbedömning, matchning, kandidatpresentation, avtalsskrivning och uppföljning. Du kommer till viss del vara stationerad hos kunden för att underlätta den dagliga kontakten, allt för att leverera bästa möjliga kvalité.

Kunden du kommer ansvara för är verksam inom lager- och logistikbranschen och är en välkänd aktör på marknaden

I övrigt förväntas du arbeta med nykundsbearbetning och försäljning i nära samarbete med Rekryteringsgruppens försäljningschef i syfte att få affärsområdet att växa.

Personliga egenskaper

I konsultchefsrollen är du Spindeln-i-nätet med många varierande arbetsuppgifter, vilket innebär att ingen dag är den andra lik. Det gäller att arbeta strukturerat och noggrant utan att tappa helhetsperspektivet. Du gillar att arbetar med människor och brinner för att skapa långsiktiga relationer med kunder, konsulter och kollegor. Du är en social och naturlig ledare med ett coachande sätt och en positiv människosyn. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är driven, engagerad och effektiv. Arbetstempot är ofta högt och därför ställer vi höga krav på din förmåga att hitta konstruktiva lösningar i stressiga situationer.

Krav
  • Minst 3 års erfarenhet av lager- och logistikbranschen
  • Erfarenhet av arbetsledning
  • Erfarenhet av rekrytering
  • B-körkort
Meriterande
  • Högskole-/ universitetsutbildning inom personal
  • Erfarenhet av att arbeta som konsultchef
  • Erfarenhet av bemanning
Övrigt

Arbetet kräver datorvana med goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Du skall behärska det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Tillträde: Omgående

Anställning: Provanställning 6 månader, därefter tillsvidare.

Arbetstid: Heltid (Jour enligt schemalagda tider)

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Om du är intresserad av en spännande tjänst i ett företag med stora ambition så är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina ambitioner.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att maila Rekryteringsgruppens kontorschef Sofia Zetterblad Hen på sofia@rekryteringsgruppen.com

Om företaget
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager & industri, transport och kontor. Våra kontor är belägna i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.