Ekonomichef, Stockholm

Ekonomichef, Stockholm

Till en av våra kunder med inköpsfunktion söker vi en ekonomichef, fokus i tjänsten är att säkra en god kvalitet i redovisningen och rapporteringen. Som Ekonomichef har du personalansvar för 4 personer som sköter den löpande redovisningen. Du ingår i bolagets ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvarig för månadsbokslut med rapportering, årsbokslut och upprättande av årsredovisning i 4 bolag
  • Moms och skatt i en internationell miljö
  • Leda och coacha ekonomiteamet
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du är duktig på det redovisningstekniska arbetet och system. Du får gärna ha har god inblick i moms- och skattefrågor och erfarenheter från internationella bolag. Meriterande är också erfarenhet av SAP och tidigare personalansvar. Goda kunskaper i engelska språket är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad och analytisk. Du har också förmåga att självständigt driva gruppen och ditt eget arbete framåt.

Som Ekonomichef erbjuds du:
  • En spännande roll i ett växande företag med platt hierarki som bådar för goda karriärmöjligheter.
  • Företaget satsar på interna utbildningar för personalen och har ett stort samhällsengagemang.


I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulterna på Meritmind, Annika Vermunt på 070-166 08 31 eller Magnus Åberg på 070-981 77 51. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20:e januari 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Financial manager, CFO, Finance manager, Head of Finance, Accounting manager, Chief accountant, Finance Director, Accountant, Auditor, Senior accountant, Financial accountant, Accounting specialist, Group accountant, Financial controller, redovisningsspecialist, redovisningskonsult, senior redovisningsekonom, bolagsekonom, ekonomiansvarig, ekonomichef, redovisningschef, redovisningsansvarig
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)