Elkraftsingenjör Kraftanläggningar/Elkraftsystem

Elkraftsingenjör Kraftanläggningar/Elkraftsystem

Är du en Elkraftsingenjör med erfarenhet av kraftanläggning/elkraftsystem som vill arbeta i en företagskultur som präglas av entreprenörsanda, självständiga medarbetare med hög frihetsgrad och öppet klimat? Hos Rejlers är alla medarbetare väl synliga i organisationen, vilket ger både ett socialt sammanhang och tydlig ansvarsfördelning och nu söker vi nästa person som vill bli en del av ett framgångsrikt team som ligger i framkant inom elkraft.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team om 16 personer, ett team som är väl fungerande och arbetar idag främst i stora industri-och fastighetsprojekt inom Stockholmsområdet men även projekt i Sverige förekommer. Projekten är tekniskt multidisciplinära och varar över en längre tidsperiod. Inom elkraftsområdet kommer Rejlers ha behov av medarbetare inom elkraftsprojekt och de arbetsuppgifter och ansvarsråden du kommer ha är:
  • Projektering av kraftanläggningar/elkraftsystem.
  • Uppdragsledning och projektledning.
  • Förstudier/utredningar inom kraftindustrin och fastigheter.
  • Projektering och skapande av förfrågningsunderlag.
  • Beräkningar, analys och CAD-konstruktion.
  • Arbete med projektering av ställverk, UPS, reservkraft, mottagningsstationer, pumpar och kontrollskåp främst inom industriprojekt, stora fastigheter, nätbolag, värmekraftbolag, reningsverk och vattenverk.
Din profil

Krav:
  • Högskoleingenjör elkraftteknisk inriktning alternativt yrkesutbildning med några års branscherfarenhet och arbetar idag inom energiintensiv industri, elnätsbolag eller som konsult.
  • Erfarenhet inom elkraft/elkraftsanläggningar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
- Körkort

Som person värdesätts din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt. Du har intresse av att ta fram tekniska underlag och är duktig på att formulera dig i text.

Om kunden

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 feb (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se