Kundstödsmedarbetare

Kundstödsmedarbetare

Skadeverksamheten, Kundstöd
Löf är inte vilket försäkringsbolag som helst. Vi försäkrar och förebygger skador i sjukvården. Just nu söker vi medarbetare till vår nyskapade avdelning Kundstöd och möjligheten till att arbeta i en avdelning under utveckling och bli en del av vår skadeorganisation.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som kundstödsmedarbetare på Löf arbetar du med hanteringen av våra ärenden i skaderegleringsprocessen. Det innebär huvudsakligen att identifiera den anmälda skadan, inhämta och hantera medicinska handlingar från sjukvården och på sikt utföra försäkringsmedicinska utredningar samt bedöma rätt till ersättning på skadeståndsrättslig grund. Du kommer att ha kontakter via telefon, e-post samt brev med både vårdgivare och kunder. Samarbete och erfarenhetsutbyte är en självklar del i din arbetsdag. Vi har ett öppet och trevligt klimat där det ständigt pågår utveckling och erfarenhetsutbyte.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet.

Om dig som medarbetare
För att passa i rollen är det viktigt att du är noggrann och trivs med att arbeta mot produktionsmål. Du är en social person som är lyhörd och kundorienterad. I din roll har du många olika kontaktytor och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Du har en god analytisk förmåga att sortera information och dra slutsatser. Som person är du driven och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Inte vilket jobb som helst
På Löf arbetar vi mål- och värderingsstyrt. Våra värdeord, Aktiv, Effektiv, Respektfull och Professionell, genomsyrar vårt sätt att arbeta.

Precis som vi bryr oss om våra kunder, bryr vi oss om våra medarbetare och vill ge dig förutsättningar för att utvecklas och göra ett så bra jobb som möjligt. Vi erbjuder en god företagskultur, ett omfattande kompetensutvecklingsprogram, breda hälso- och personalvårdsinsatser och nära samverkan med dina kollegor. Vi har också valt att ha ett flexibelt arbetsupplägg och vår arbetsplats finns i moderna lokaler centralt placerat i Stockholm.

Om oss
Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättningen till patienter som skadas i vården, samt bidra till att antalet vårdrelaterade skador minskar. Vår arbetsplats ligger på Södermalm i Stockholm och tillsammans är vi cirka 190 medarbetare som jobbar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet.

Mer information om Löf hittar du på www.lof.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Bifoga cv och personligt brev när du söker tjänsten. Eftersom urvalsprocessen sker löpande är det bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdagen är den 2022-08-07

Ansök här:

https://lof.varbi.com/what:job/jobID:528817/?lang=se

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta:

Karin Thörn, kundstödschef
  • 4670 454 02 31, karin.thorn@lof.se
Har du fackliga frågor?
Kontakta:
Maria Wångdahl, Saco 08-551 011 04,
maria.wangdahl@lof.se

Lisbeth Nylén Bakurin, Forena
08-551 010 35, lisbeth.nylen-bakurin@lof.se

Personuppgifterna i din ansökan behandlas enbart i rekryteringssyfte och kommer att sparas i maximalt två år.
  • Karin Thörn, +46704540231
Facklig företrädare
  • Lisbeth Nylén Bakurin, Forena, 08-55101035
  • Maria Wångdahl, Saco, 08-55101104
Publicerat 2022-07-06
Sista ansökningsdag 2022-08-07
Mer info
Kontaktperson Karin Thörn
Telefon 46704540231
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lof.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)