Ambulanssjukvården i Storstockholm AB-AISAB, HK

Brinner du för HR -frågor, har erfarenhet och vill vara med och utveckla området inom ambulanssjukvården!

AISAB är ett spännande bolag med starkt utvecklingsfokus där HR-frågor är strategiskt viktigt. Du blir en del av HR och -kommunikationsenheten som består av sex personer och rapporterar till HR och -kommunikationschef. Vi är ett härligt team som trivs att arbeta tillsammans och där vi tillsammans har både bredd och djup i vår kompetens.

Din nästa utmaning:

Du kommer arbeta strategiskt och operativt samt brett och löpande med alla delar inom HR med stort fokus på rekrytering, arbetsrätt och avtalstolkning, men även medarbetaruppföljningar, lönerevisioner, rehabilitering, nyckeltal, och chefsstöd.
Du förväntas vara strukturerad och drivande i arbetet att utveckla, förvalta och förbättra AISABs HR-processer och arbetssätt på ett strategiskt plan. I arbetet ingår även HR-administration.

HR-agendan har fokus på att driva förändring och utvecklingsarbete och stötta cheferna utifrån detta. Att utveckla effektiva arbetssätt och processer inom ovanstående delar är centralt. Du är också drivande i utvecklingsprojekt tillsammans med kollegor och chefer. Du arbetar parallellt med många olika projekt och arbeten och är van att prioritera och strukturera utefter det.

Vem är du?

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av att arbeta med HR. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har integritet och personlig mognad. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har en hög grad av flexibilitet i ditt arbetssätt. Ambitionsnivån är hög och att ta initiativ och vara drivande är en naturlig del i ditt arbetssätt.

Du trivs med att arbeta självständigt så väl som att samarbeta då din roll innebär många olika kontakter. Du är van att arbeta konsultativt och verksamhetsnära.

Du kommer arbeta i vårt HR-system, Heroma och det är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet av det.
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
  • Relevant akademisk utbildning företrädesvis inom HR
  • Minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete
  • Flerårig erfarenhet av rekrytering
  • Mycket god kunskap i arbetsrätt och avtalstolkning
  • Erfarenhet av rehabilitering och personalärenden
  • Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
  • Mycket god analytisk förmåga
  • Erfarenhet av vårt kollektivavtal Allmänna Bestämmelser (AB) är meriterande

Anställningsform

Heltidstjänstgöring med provanställning på sex månader.

Har du frågor?

Maria Axelsson, HR och - kommunikationschef
Mejl: maria.axelsson@regionstockholm.se
Tel: 08-123 120 09

Placering
AISAB huvudkontor

Om AISAB

På AISAB arbetar ungefär 600 medarbetare för att ge rätt vårdinsats i rätt tid. Från våra sex ambulansstationer utgår akut- och transportambulanser på uppdrag av SOS Alarm. Med verksamhet dygnet runt och cirka 115 000 uppdrag per år är vi en viktig del av Region Stockholms akutsjukvård. Vi bedriver framgångsrikt även ett prehospitalt träningscenter (KTC) och forskning inom prehospital vård. Tillsammans utvecklar vi ambulanssjukvården!

Läs mer om oss på vår webbsida AISAB.nu

Följ oss gärna i sociala medier! AISAB hittar du på:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.
Mer info
Kontaktperson Maria Axelsson
Telefon 08-12312009
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.regionstockholm.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.