Säljare till Reforce

Säljare till Reforce

Tjänstebeskrivning

Vill du vara med och revolutionera en hel bransch och förändra spelplanen för hur bolag arbetar med strategi? Då kan du läsa vidare för vi söker dig som har arbetat som entreprenör, VD eller toppresterande säljare där du nått till en gräns och behöver ny utmaning för att utvecklas och nå nya mål.

Reforce består av erfarna entreprenörer som har lyckats. Hälften av våra medarbetare är framgångsrika internationella entreprenörer och/eller intraprenörer. Den andra halvan är yngre medarbetare med mycket energi som tillhör "top-performers". Tillsammans brinner vi för att våra kunder ska lyckas med sina tillväxtplaner. Vi erbjuder en arbetsmiljö med stor utvecklingspotential, hög aktivitet, vi-anda och mycket kul.

Vi erbjuder:
  • Ett företag med extremt höga ambitioner och med snabb tillväxt.
  • Möjlighet att utvecklas som säljare tillsammans med ett starkt varumärke och professionella entreprenörer.
  • En konkurrenskraftig fast lön och provision med goda förtjänstmöjligheter och möjlighet till delägarskap
Arbetsbeskrivning:
  • Förhandla, driva och genomföra affärer på C-level nivå.
  • Arbeta aktivt för att skapa nya affärsrelationer och utveckla redan existerande affärer.
  • Utveckla långsiktiga kundrelationer
  • Medverka i affärsutveckling samt leda projekt även internationellt
Krav på person

Du har flera årserfarenhet utav företagsutveckling samt försäljning med fördel inom närliggande branscher. Det är meriterande ifall du arbetet på internationell nivå tidigare. Som person har du lätt för att skapa nya kontakter och skapa långsiktiga relationer. Vidare har du ett starkt affärssinne där du skapar god struktur och förmåga att göra rätt affärsprioriteringar. Du är en handlingskraftig men samtidigt ödmjuk person som tar itu med uppgifter och ser till att driva dem i mål.

Det är viktigt med en prestigelös attityd för att passa in i företagsmiljön men även mot våra kunder. Troligtvis besitter du en högskoleutbildning inom relevantområde men det är ej ett krav utan vi värdesätter dina personliga egenskaper mer. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi ser det som meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och hur du tror att detta påverkat dig.

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår metodik bygger på åratal av erfarenhet där vi hjälper företag snabbare och säkrare till nästa nivå. Reforce startades 2004 i Bosten och Stockholm. Reforce är ett värdeadderande företag. Vi ökar kunders omsättning, vinst och värdering genom att om positionera företag på sin marknad och utarbeta en ny framgångsrik strategi baserad på vår metodik. När andra gör snygga grafer och fyrkanter och tar betalt per timme så levererar vi tillväxt i praktiken och tar betalt för det som kunden uppnår. Detta innebär att vi och kundens organisation strävar efter samma mål, på kortast möjligast tid, samt med minsta möjliga risk. Idag är Reforce ett framgångsrikt och expansivt företag som sedan starten ökat sin omsättning med 100 % årligen. Under våren 2011 öppnade vi vårt tredje kontor i Köpenhamn och vår målsättning, genom en metodisk paketering av oss själva, är att kontinuerligt expandera på nya marknader.