Account Manager

Account Manager

We got a mission!

RedLocker är ett team av modiga människor som sedan 2018 har skapat revolutionär förändring i människors vardag. Våra röda automater för fria mensskydd har placerats ut på tusentals platser runt om i hela världen.

Att arbeta med försäljning hos RedLocker är kort och gott motsatsen till det stereotypa säljyrket som många ser framför sig - telefonabonnemang. Det unika med säljrollen hos oss som också gör det spännande, är att vi bryter mark inom en helt ny bransch som vi själva skapade år 2018, på en ännu relativt omättad marknad och såklart med de mest funktionella och ledande produkterna.

Vill du vara med och flytta berg? Vi kan erbjuda dig en riktigt trevlig grundlön med en generös provisionsmodell utan tak och en roll i ett framtidstarkt och omtalat startup där du ska växa och utvecklas med oss - Du är med och påverkar!

Om rollen

RedLocker söker nya stjärnor till vårt dedikerade och snabbfotade säljteam i Stockholm. Som Account Manager hos oss kommer du att spela en viktig roll i vår stundande tillväxtfas där saker händer i 180 tempo! Du kommer huvudsakligen att fokusera på att bearbeta nya leads genom att hjälpa olika typer av kunder att erbjuda gratis mensskydd via RedLockers lösningar. Du kommer att jobba i ett växande säljteam tillsammans med hjälpsamma och drivna kollegor, för att tillsammans uppnå bolagets uppsatta mål.

Vi letar efter dig som...
  • Också tycker att det är på tiden att mensskydd erbjuds överallt.
  • Motiveras av att träffa människor, testa nya vägar och nå uppsatta mål med kvalitet och stolthet (eller ännu bättre - go beyond!)
  • Har god social kompetens och älskar att skapa långsiktiga kundrelationer.
  • Har vana av att driva egen säljpipe. Tvekar inte för att ta egna initiativ, är lösningsorienterad och självgående.
Vad vi erbjuder dig!

Du kommer att spela en stor roll i resan mot ett historiskt mål - att göra mensskydd tillgängligt världen över. I den tidiga scaleup fas som vi befinner oss i, ges varje medarbetare möjlighet att vara med och påverka framtiden. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med RedLocker. Du kommer att utgå från vårt familjära kontor i Stockholm och arbeta med kunder över hela landet.

Lite av vad du kommer att göra:

Som säljare hos oss arbetar du i huvudsak med bearbetning av nya kunder och försäljning av lösningar för att erbjuda mensskydd, till olika typer av verksamheter. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen - från prospektering, möten, till avtal samt uppföljning därefter. Kundkontakten sker genom både fysiska och digitala möten. Tjänsten är en heltidsanställning med start inom 3 månader och utgår från vårt kontor i Stockholms innerstad.

För att trivas i rollen bör du ha...
  • Arbetat med försäljning tidigare.
  • Erfarenhet av CRM eller annat affärssystem.
  • Bra kunskaper i svenska och kan (hacka dig fram) på engelska.
Låter det här som en roll för dig? Ansök direkt, vi träffar kandidater löpande!
Mer info
Kontaktperson Petra Runvik
Telefon 072 175 61 02
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RedLocker har sedan 2018 lett en revolutionerande förändring - gratis mensskydd i människors vardag. Idag är vi ett snabbväxande företag som erbjuder unika lösningar för att göra världen rättvisare och vardagen enklare för människor med mens. Med tusentals röda automater för mensskydd utsatta runt om i hela Europa, fortsätter vi skapa viktig förändring tillsammans. För enskild individ och kommande generationer.