Regional Field Sales Manager

Regional Field Sales Manager

Är du en naturlig inspiratör som har en stor passion för att utveckla andra människor? Är du lyhörd och duktig på att bygga starka team som vill prestera mot gemensamma mål? Ser du vikten av att utmana för att kunna få dina medarbetare att växa och utvecklas? Älskar du att vara operativ och "där det händer"? Vill du både ge och få vingar?

Red Bull söker nu en Regional Field Sales Manager (RFSM) som vill ta sig an uppdraget att leda ett av våra starka team av säljare inom dagligvaruhandeln och servicehandeln i Region Stockholm Norr.

Teamet du ska leda består i dagsläget av ca 8 individer i rollerna Strikers (fältsäljare) och Activators (Merchandisers). Du rapporterar till National Field Sales Manager och i samma team som dig ingår ytterligare fem RFSM's samt två Field Sales Specialists. Du kommer i din roll ha stort stöd och ständigt bollplank i dina kollegor och närmsta chef, tillsammans ska ni fortsätta driva Sveriges bästa Field Sales-kår!

I den här rollen utgår du hemifrån och vi ser att de västra eller norra förorterna i Stockholm alternativt Uppsala med omnejd är lämplig bostadsort. Som RFSM arbetar du mycket operativt och 2 - 3 dagar per vecka kommer du vara ute på fältet för att coacha dina medarbetare. Med jämna mellanrum krävs också din närvaro på det svenska huvudkontoret på Södermalm i Stockholm. Utöver detta kräver rollen ibland övernattningar i samband med konferenser/ möten/ utbildningar.

Ge vingar

Som ledare hos oss på Red Bull ser vi att du är en inspiratör som har en förmåga och stort intresse för att möta, stötta och utveckla andra individer och det är just det som är din allra viktigaste arbetsuppgift. Du ska utmana och supporta dina medarbetare i sin resa att maximera sin potential och sina resultat. Det gör du genom att genomföra kontinuerliga fältbesök, erbjuda personlig coaching och skapa en dynamisk och rolig arbetsmiljö som uppmuntrar till positiv attityd, laganda, kreativitet och ansvarstagande. Du vågar peka ut riktningen och har förmågan att på ett tydligt och konkret sätt förklara mål och syfte och sedan stötta dina medarbetare genom sin väg till målet. Du är den personen som andra människor vill följa och utvecklas igenom.

Säkra framgång

Som RFSM ansvarar du för att ge ditt team rätt förutsättningar för att lyckas. Du ska kunna kommunicera Red Bulls mission, värderingar, vision och övergripande mål samt utifrån det definiera målsättningarna för ditt team. Du ansvarar för att din region uppnår fastställda KPI: er och att Red Bull som varumärke alltid är representerat med högsta kvalitet. Du säkerställer att ditt team upprätthåller och utvecklar sin kundbas med fokus på vår Perfect Store och ser till att vi bygger långsiktiga kundrelationer genom att alltid ge första klassens service.

Stärka organisationen

Utöver ett aktivt och närvarande ledarskap är du ansvarig för måluppföljning, planering, implementation, analys och administrativa arbetsuppgifter. Du använder rapporter och analysverktyg för att ständigt förbättra din organisation och ditt team. Som RFSM ska du se till att Red Bull alltid ligger steget före och det är viktigt att du har en god kunskap om vad som sker i din region och inom ditt affärsområde i helhet.

Kvalifikationer
  • Har minst 3 års tidigare erfarenhet av att leda andra människor, meriterande om det skett på distans
  • Har en 'can do'-attityd och en vilja att ständigt lära och utvecklas, du är prestigelös, lösningsorienterad och kreativ.
  • Är en utmärkt kommunikatör, kan ta en scen, är tydlig och enkel i din kommunikation samt är en god lyssnare
  • Har förmågan att arbeta analytiskt och organiserat med budgetering, rapportering, uppföljning m.m
  • Besitter god förståelse för och erfarenhet av försäljning av konsumentvaror, gärna inom DVH och SVH
  • Har en passion för Red Bulls varumärke och produkter
  • Har goda kunskaper inom MS Office (Excel, PPT etc.) och erfarenhet av CRM system
  • B-körkort är ett krav
Ytterligare information

Language - Flytande i både svenska och engelska
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.redbull.com/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Red Bull Sweden AB är en arbetsgivare som arbetar för lika möjligheter oavsett vem du är. Vi tror starkt på att olikheter och månfald är viktigt för vår fortsatta framgång. Besluten vi tar i våra rekryteringsprocesser baserar vi på dina erfarenheter och färdigheter och vi välkomnar alla ansökningar som representerar vårt samhälle, oavsett ålder, kön, funktionshinder, sexuell läggning, ras, religion.