Red Bull söker en driven Junior HR Generalist (vikariat)

Red Bull söker en driven Junior HR Generalist (vikariat)

Är du en naturlig kommunikatör som älskar rekrytering? Har du en analytisk förmåga och är en fena på administration? Är du i startgroparna av din karriär och är redo att nu ta nästa kliv för att testa vingarna i ett framåtlutande bolag med en otroligt stark, ödmjuk och vinnande kultur? Då är detta rollen för dig!

Som Junior HR Generalist hos oss är ditt uppdrag att aktivt och proaktivt stötta och utveckla våra ledare och medarbetare. Det gör du genom att äga ansvaret för rekrytering och att vara en viktig del i vårt arbete med onboarding, medarbetarundersökningar, administration, löpande personalärenden etc.

Vi ser att du trivs i en arbetsmiljö där det händer mycket och där du får ha många olika kontaktytor. Du har ett stort mått positiv energi och vilja att proaktivt utveckla organisationen. Vi arbetar på ett prestigelöst sätt och vill att du är beredd att hugga i där det behövs, vilket ibland kan innebära snabba omprioriteringar.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med, och rapportera till, vår HR Business Partner. Tjänsten är ett föräldravikariat under cirka sju månaders tid och din placering är på Red Bulls huvudkontor i Stockholm.

Sista ansökningsdag är den 30 september, rollen kan dock komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så sök redan idag!

Kvalifikationer

Vi söker dig som
  • Har några års erfarenhet av brett arbete inom HR, gärna med fokus på rekrytering
  • Goda kunskaper inom MS Office (Excel, PPT etc.) och erfarenhet av personal och rekryteringssystem (SAP är önskvärt)
  • Är tydlig och enkel i din kommunikation samt en god lyssnare
  • Är strukturerad med en förmåga att "ha många bollar i luften" samtidigt
  • Har en professionell approach samtidigt som du har glimten i ögat
  • Har B-körkort
Ansvarsområden

# RÄTT PERSON PÅ RÄTT PLATS

Som Junior HR Generalist ansvarar du för att ge våra chefer rätt förutsättningar för att lyckas, bland annat genom att stötta och utmana dem i processen att hitta de bästa medarbetarna i Sverige. Du säkerställer att vi har en effektiv och pricksäker rekryteringsprocess, du genomför egna intervjuer, stöttar och utvecklar våra chefer inom rekrytering.

# GE VINGAR

Vi ser att HR-avdelningens viktigaste uppdrag är att motivera, stötta och utveckla organisationen för att maximera vår medarbetare och chefers potential, utveckling och resultat. Du arbetar nära organisationen och ser till att skapa en dynamisk och rolig arbetsmiljö som uppmuntrar till positiv attityd, laganda, kreativitet, ansvarstagande och viljan att vinna.

# STÄRK ORGANISATIONEN

Du kommer också vara en viktig del i löpande utvecklingsprojekt samt administration, lokalt likväl som på uppdrag från vårt HQ i Österrike. Vår ambition är att Red Bull alltid ska ligga steget före och därför är det viktigt att du har god kunskap om vad som sker inom ditt arbetsområde samt har en nyfikenhet och håller dig uppdaterad kring vad som sker i vår omvärld inom HR.

Utbildning

Relevant akademisk HR-utbildning eller liknande

Språk

Flytande i både svenska och engelska
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Vikariat
Hemsida https://jobs.redbull.com/se-en
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (8 dagar kvar)