Red Bull söker en Key Account Manager Impulse

Red Bull söker en Key Account Manager Impulse

Vi växer och väljer att utöka vårt säljteam i Stockholm med ännu en Key Account Manager (KAM). Vi söker en passionerad KAM, som ska driva och utveckla Red Bulls framgång inom servicehandeln med våra nuvarande kunder, samt hitta och bearbeta framtida kunder inom New Business. Red Bull vill ge vingar till en Key Account Manager med ett sant affärssinne, stort engagemang och är handlingskraftig!

Som KAM IMPULSE Red Bull ansvarar du för att;
 • Driva långsiktiga och professionella affärsrelationerna med nuvarande kunder
 • Skapa och utveckla relationer med nya kunder
 • Analysera, utmana och följa upp försäljningssiffror med stort fokus att nå framgång och resultat
 • Tillsammans med dina kunder definiera tillväxtpotential och därmed nå mål som skapar ett gemensamt värde
 • Sälja in nyheter, koncept och kampanjer för att säkerställa att våra kunder utvecklas positivt inom Red Bulls sortiment
Vi ser att du som attraheras av den här rollen har ett stort engagemang för att identifiera nya och utmana befintliga vägar till säljpunkter. Du brinner för att vidareutvecklas inom försäljning och du har stor lojalitet för dina kunder, ditt varumärke och bolag. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och för oss är det viktigt att du är en sann team player som vill bidra till att vi tillsammans bygger det bästa teamet.

Sista ansökningsdag är den 30:e augusti 2020. Då urval kommer ske löpande rekommenderar vi dig att söka så snart som möjligt!

Kvalifikationer
 • Du har 3 års erfarenhet från en KAM-roll eller besitter liknande erfarenhet från motsvarande positioner
 • En stark relationsbyggare, som drivs av att leverera resultat och nöjda kunder
 • Du har mycket god affärsförståelse och kunskap inom dagligvaruhandeln/servicehandeln
 • Du är strukturerad och har en god analytisk förmåga
 • Lösningsorienterad, självgående och mycket ansvarstagande personlighet
 • Du har mycket goda kunskaper inom Microsoft paketet
 • Du har giltigt B-körkort
Ansvarsområden

#AFFÄRSRELATIONER

Red Bull är ett starkt varumärke som ställer höga krav på kvalitet och professionalism. Därför är det en självklarhet för oss att ditt hjärta brinner för att tillsammans med kunden förbättra vår gemensamma affär. Du behöver ha förmågan att bygga starka och långsiktiga relationer och du behöver känna dig bekväm med att ta kalkylerade risker och utmanande förhandlingar. Vi ser att du kan identifiera och förvandla insikter till möjligheter för att uppnå affärsmässiga fördelar, din attityd inger känslan av att ingenting är omöjligt!

#KONKURRENTANALYSER

Du behöver ständigt hålla dig uppdaterad kring hur och vad våra konkurrenter gör på marknaden och säkerställa att Red Bull alltid ligger steget före. Vi ser att du har en entreprenöriell läggning med en förmåga att generera nya idéer och hitta ny försäljningspotential och omvandla dessa till strategi och verklighet. Du vågar ifrågasätta och optimera status quo.

#PERSONLIG UTVECKLING

Red Bull vill ta fram det bästa hos dig, vi vill se dig växa och ge dig vingar. Hos oss får du stort eget ansvar och vi ser att du har en drivande personlighet för att utveckla både dig personligen och Red Bulls affär och strategi. Vi kommer att ge dig förutsättningarna, verktygen och stödet i din personliga och yrkesmässiga framgång och med rätt inställning kommer det finnas stora möjligheter och flera spännande arbetsuppgifter att växa inom.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://jobs.redbull.com/se-en
Sista ansökningsdag 30 aug 2020 (17 dagar kvar)