Säljadministratör till Cabonline

Säljadministratör till Cabonline

Om tjänsten

Cabonline söker en säljadministratör till deras kontor i Solna (Huvudsta). Säljadministratören kommer att jobba nära företagets Account managers och stötta avdelningen med administrativa uppgifter och ha dialog med deras befintliga kunder. Tjänsten är på heltid mån-fre kl 8-17.
Du kommer att tillhöra ett professionellt och glatt gäng som har kul på jobbet och trivs med varandra. Låter detta intessant så sök redan idag! Urvalet sker löpande och start planeras till efter julhelgen i januari.
Rollen är en konsultroll via bemanningsföretaget Recruitive som vid ett lyckat sammarbete övergår till en tillsvidareanställning hos Cabonline.

Dina arbetsuppgifter

Som säljadministratör så är du ansvarig för att registrera ordrar och nya kunder i deras IT-system. Säljadministratören kommer också ha telefonkontakt med deras befintliga kunder och informera om Cabonlines rutiner samt information kring kundavtalen. I rollen ingår även att skriva nyhetsbrev där man infornerar om nyheter och kampanjer osv.

Din profil
  • Gymnasieexamen är ett skallkrav
  • Administrativ erfarenhet är också ett skallkrav
  • Säljerfarenhet är meriterande
  • Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språkunskaper är meriterande.
Om företaget

Cabonline Group är en av Europas ledande teknik och serviceleverantörer till taxi och transportbranschen. I Sverige, Finland och Norge är omkring 3 500 åkerier anslutna med tillsammans cirka 7 000 fordon under olika varumärken, bland andra TaxiKurir, Sverigetaxi (tidigare Taxi 020), TOPCAB, Taxi Skåne, NorgesTaxi, Kovanen och FixuTaxi. Åkerierna får genom Cabonline Group attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Cabonline Group omsätter cirka 5,6 miljarder kronor och utför drygt 60 000 resor per dygn.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm och Göteborg.
Vi är auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar till våra anställda. Som anställd på Recruitive får du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.