Resesäljare

Resesäljare

Om tjänsten

Älskar du service och bemötande? Vill du ge varje kund en speciell upplevelse? Då har vi rollen för dig! Vi söker just nu en resesäljare till vår kund i Stockholm. Rollen kommer vara varierande då fokus ligger på att utforma optimala affärsresor till alla våra unika kunder. Fokus för rollen är att alla kunder ska få ett exceptionellt bemötande från start till slut. Vi söker dig med erfarenhet av resebranschen och som tidigare jobbat med Amadeus som bokningssystem.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara individanpassade gentemot kunden och dennes behov. Dom kommer jobba med:
  • Samtal och mejl med kunder, flygbolag och hotell.
  • Administrativa uppgifter såsom bokningar, fakturering mm.
  • Lösa problem eller eventuella hinder för kunderna som kan uppkomma.
Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från resebranschen och som alltid har ett öppet sinne. Vi tror att du aldrig ser problem utan bara lösningar till alla utmaningar som man ställs inför. Ett krav för tjänsten är att du ska ha stor kunskap inom bokningssystemet Amadeus.

Om företaget

Företaget är en spännande kund som växer inom resebranschen. Din arbetsgivare letar efter en långsiktig relation som kan växa hos dom i takt som dom växer som bolag. De har fina och fräscha lokaler i Stockholm där det finns bra anslutningar med kollektivtrafik.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning.
Vi är medlemmar i Almega kompetensföretagen och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet.