Rekryteringsassistent till Recruitive

Rekryteringsassistent till Recruitive

Om tjänsten

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en rekryteringsassistent på deltid. Den vi söker är en student med en pågående personalrelaterad utbildning som vill ta sig an nya utmaningar.

Som rekryteringsassistent blir du en del av Recruitives rekryteringsteam där du kommer att avlasta rekryteringsansvariga och konsultchefer på kontoret med specifika delar i rekryteringsprocessen. Främst kommer det att handla om arbetsuppgifter som CV-granskning, telefonintervjuer och referenshantering.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter:
  • ansvara för urvalsprocesser och CV-granskning
  • arbeta med referenstagning
  • andra administrativa arbetsuppgifter som hör till rekryteringsprocessen
  • ta fram annonser, kontakta kandidater, genomföra telefonintervjuer
  • boka in kandidater för videointervjuer.
Din profil

Recruitive söker dig med en ambitiös inställning till arbetet. För att lyckas med uppdraget är det viktigt att du är ansvarsfull och organiserad samt med ett tävlingsinriktat fokus ser till att leverera i tid och med hög kvalitet.

Vi ser gärna att du är i början av din pågående utbildning och har möjlighet att arbeta 1-2 dagar per vecka. Tidigare erfarenhet av arbete inom rekrytering, service eller administration ser vi som meriterande.

Om företaget

Vi är ett gäng rekryterare med hjärtat på rätt ställe. Vi arbetar efter värderingarna TIA: Tillsammans, Innovativa och Attraktiva.
Vi är stolta över att våra konsulter upplever att vi bryr oss och att vi ligger långt över branschsnittet. Men då vårt jobb är att rekrytera morgondagens kunder kommer vi aldrig att sluta förbättra upplevelsen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås. Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!