Produktbeskrivare till Proffsmagasinet i Stockholm för norska marknaden

Produktbeskrivare till Proffsmagasinet i Stockholm för norska marknaden

Om tjänsten

Är du i början av din karriär och nyfiken på att testa på rollen som produktbeskrivare på ett spännande och väletablerat företag? Just nu söker vi på Recruitive en talangfull person på heltid till ett uppdrag hos Proffsmagasinet. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som Produktbeskrivare kommer du att skriva och översätta annonser för företagets produkter på norska/finska. Rollen är självgående med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din profil

Proffsmagasinet söker dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du är en noggrann person. Du har självklart breda kunskaper inom kommunikation, skriftlig framställning och administration och vi ser det som meriterande om du ansvarstagande.

Du behöver:
  • Vara flytande i norska i tal och skrift
  • Ha goda kunskaper i svenska
  • Våga ta egna intiativ
  • Vara snabblärd
Om företaget

På Proffsmagasinet erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund med kontor i Hägersten, Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!