Norska kundtjänstmedarbetare sökes till Riga

Norska kundtjänstmedarbetare sökes till Riga

Om tjänsten

Vi söker dig som talar flytande norska och vill arbeta som kundtjänstmedarbetare i Lettlands huvudstad Riga. Här får du möjligheten att skaffa dig ett CV som sticker ut i mängden och samla goda erfarenheter inom både service och administration. Dessutom kommer du träffa vänner från olika delar av världen och leva i en stad känd för både sin skönhet, kultur, trevliga läge och förmånliga levnadspriser. Urval sker löpande, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ta emot inkommande samtal från norska kunder.
 • Vägleda kunder inom allmänna kundtjänstfrågor, fakturor, kontrakt samt ge teknisk support.
 • Ge professionell service.
För att du ska få en så bra start som möjligt på ditt äventyr kommer du att få:
 • Betalt flyg till Riga och personlig upphämtning på flygplatsen
 • Betalt boende på hotell första månaden och hjälp att hitta egen bostad därefter
 • En fadder under din första tid som nyanställd
 • Ett lettiskt telefonnummer
 • Ett gratis gymkort
Din profil

Vi söker dig som:
 • Behärskar norska flytande i tal och skrift
 • Behärskar engelska flytande i tal och skrift
 • Har god skrivförmåga och datorkunskap
 • Har känsla och intresse för god service
 • Vill arbeta minst 6 månader men gärna längre
I din ansökan vill vi att du skickar med ett CV på engelska samt ett personligt brev där du motiverar varför du vill arbeta med kundtjänst och vad som lockar med att flytta till och arbeta i Riga.

Om företaget

Som kundtjänstmedarbetare i Riga kommer du att arbeta i ett härligt team av kollegor och chefer med stort fokus på arbetsglädje och företaget anordnar regelbundet event, teambuildingar, temadagar och tävlingar. Du har roligt på jobbet och får samtidigt möjlighet att knyta nya bekantskaper med andra som precis som du också flyttat utomlands. Kontoret ligger i fräscha och öppna lokaler en kort resa från centrala Riga och utöver en mängd olika interna karriärvägar erbjuds du även en engagerad teamledare med ett coachande ledarskap och regelbunden kompetensutveckling.

Om Riga
Riga är Lettlands huvudstad och har cirka 704 500 invånare. Det är en färgstark och vacker stad där du får möjligheten att uppleva en annan kultur och lära känna människor från olika nationer. Priset för att leva och bo i Lettland är betydligt billigare än i Sverige, här kan du unna dig en kaffe för femton kronor eller gå på bio för sextio kronor. Flyget till Riga tar lite drygt en timme och du kan enkelt och smidigt ta dig hem för en långhelg eller semester.
För att få en bra insyn i hur det är att leva i Riga och arbeta som kundsupportmedarbetare hos vår kund kan du kika på denna video: www.youtube.com/watch?v=4TOoXBpvUmc

Övrig information:
Start: Våren 2021
Omfattning: Heltid, 40 timmar/vecka
Placeringsort: Riga, Lettland
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning. Recruitive är det kreativa alternativet på marknaden och kulturen präglas av högt deltagande och eget beslutsfattande. Vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter lön enligt avtal och tjänstepension samt friskvårdsbidrag.