Kundtjänst/support hos världsledande tech-bolag

Kundtjänst/support hos världsledande tech-bolag

Om tjänsten

Kundtjänstmedarbetare till världsledande teknikföretag i Solna

Just nu söker Teleperformance i Solna en ny talang till rollen som Kundtjänstmedarbetare på uppdrag av ett världsledande teknikföretag. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet, oavsett vad du kommer att arbeta med i framtiden. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor!

Dina arbetsuppgifter

Vad innebär rollen som Kundtjänstmedarbetare?

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att ge kunder råd och ge professionell service och support tillsammans med trevliga kollegor. Utöver det kommer du att ta emot inkommande samtal och mejl och arbeta med felsökning och problemlösning. Som Kundtjänstmedarbetare tillhör du kundtjänsten och rapporterar till avdelningschefen. Du kommer att arbeta i nybyggda, moderna och trivsamma lokaler Solna.

Din profil

Vem söker vi?

Till rollen som Kundtjänstmedarbetare söker vi framförallt dig som har fullständiga gymnasiebetyg och är en social och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med människor och möjligheten att utvecklas. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att jobba med människor, men det är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete och är van att jobba i ett högt tempo.

Om företaget

Teleperformance erbjuder samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Vi erbjuder även:
  • Utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag.
  • Lön enligt kollektivavtal.
  • Arbetstiderna varierar mellan 8-21 samt jobb var tredje helg.
  • Fina kontorslokaler i centrala Stockholm, nära till kommunikationer.
  • Stor arbetsplats med god sammanhållning.
  • Ca 4 veckors utbildning inom produkten och kommunikation.
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos Teleperformance. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!