After Sales Manager till Kylma AB

After Sales Manager till Kylma AB

Om tjänsten

Recruitive hjälper nu Kylma AB i rekryteringen av en After Sales Manager till deras huvudkontor i Spånga. Jobbar du med kyllösningar och system och är redo för nästa steg i din karriär? Då är detta rollen för dig. I rollen som After Sales Manager ansvarar du för uppföljning och stöttning till de kunderna som köpt Kylmas kylsystem och produkter. Du kommer att vara en viktig del i alla kundrelationer och alltid sträva mot att kundernas helhetsbild av köpen och produkterna blir optimal. Du kommer också att vara delaktig i projekt och teknisk stöttning till flera stora kunder samt arbeta med kända varumärken såsom SCM Frigo, Bitzer, AIA / LuVe, Carel, Danfoss och Samon. Du kommer i rollen även att ha ett nära samarbete med våra säljare och elektronikteamet. I tjänsten förekommer en del resor till olika anläggningar och leverantörer samt utbildningar. Detta är en bred roll där du får jobba med många olika saker och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Dina arbetsuppgifter

För rollen som After Sales Manager ser vi gärna att du har en examen i relevant utbildning. Du har flera års erfarenhet från arbete gällande CO2-kyllösningar. Du behöver även vara van att jobba med olika styrsystem och regulatorer. Du har en god förståelse för kundrelationer och beslutsfattande. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från administrativa arbetssysslor.

Huvudsakliga uppgifter
  • Ansvarig för komplex teknisk problemlösning vid problem ute hos kunder
  • Följa upp kundrelationer efter att produkter och system har blivit sålda och implementerade hos kunder
  • Föra dialoger tillsammans med leverantörer
  • Ta självständiga beslut i dialoger med kunder och leverantörer gällande garantier, uppföljningar och ersättningar
Din profil

Personliga egenskaper
Vi söker en person som är social, driven, strukturerad och har lätt att samarbeta med andra personer samt brinner för kyllösningar. Som After Sales manager på Kylma AB har du många kontakter, vi söker därför dig som är serviceinriktad med god kommunikativ förmåga. Du måste vara en lagspelare men också bekväm att arbeta självständigt.

Om företaget

Kylma AB med, huvudkontor och centrallager I Spånga, är Sveriges ledande agenturföretag för komponenter frys-kylteknik, värmeåtervinning, värmepumpar och komfortteknik. Kylma har även försäljningskontor och hämtlager i Västberga, Göteborg, Malmö, Jönköping, Västerås och Sundsvall. Som komplement till försäljningsorganisationen finns dessutom en central teknisk avdelning specialiserad på produkt och tillämpningsteknik.
Kylma samt 3 systerbolag ingår i Beijer Ref som är en koncern som har kunder över större delen av världen med ett brett utbud av produkter inom kommersiell och industriell kylning, samt värme och luftkonditionering. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap-segmentet. Koncernen har cirka 3 700 anställda som arbetar i 36 länder. Huvudkontor ligger i Malmö. Med helägda dotterbolag i Europa, Afrika, Asien och Oceanien är Beijer Ref en av världens största kylgrossister.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Kylma AB med Recruitive.
Intervjuer och urvalsprocessen kommer att pågå, så skicka oss din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!