Konsult inom Marknadskommunikation till Recoordinate

Konsult inom Marknadskommunikation till Recoordinate

Tjänstebeskrivning

Har du några års erfarenhet från konsult- eller specielistroller inom marknadskommunikation och vill komma till ett bolag med mycket frihet under ansvar där du får vara en del av ett ambitiöst team?

Vi söker Dig som vill hjälpa våra kunder att ta nästa steg i sin digitala transformation av kundupplevelsen. Du kommer att arbeta nära våra kunder, vårt interna team och tillsammans skapa nya sätt för marknadsförare att hantera dagens utmaningar. Med hjälp av Recoordinates modeller och metoder kommer du att leverera projekt till några av Sveriges och Nordens ledande varumärken.

Krav på person

För att passa i konsultrollen på Recoordinate behöver man ha erfarenhet från konsultroller eller specialistroller inom marknadskundkommunikation med flera års erfarenhet från marknadsbefattningar eller CRM.

Vi söker Dig som är projektledare och affärskonsult med erfarenhet från projekt inom marknad, marknadskommunikation, CRM eller kampanjhantering. Du har en IT bakgrund och erfarenhet av tekniska införandeprojekt men samtidigt en bra känsla och förståelse och vet vad som krävs för att införa teknik på marknadssidan. Kanske arbetar du hos en teknikleverantör som inför system på marknadsavdelningen eller på köparsidan där du är ansvarig för att utveckla teknikstödet på marknad och nya metoder för kundbearbetning, kampanjhantering och analys.

Erfarenhet från införandeprojekt med verktyg såsom Adobe, Oracle, IBM, Salesforce, Pitney Bowes och generella CRM system är meriterande.

Vi tror att du är positiv, drivande, tekniskt orienterad och analytiskt lagd. Vi tror också att du har en konsultativ sida där du kan hjälpa våra kunder, inte bara med ett teknikprojekt utan också rådge dem inom organisation, process och datafrågor.

Övrigt

Vi erbjuder:

Du kommer vara en del av ett team av marknadskonsulter som förstår hur organisation, process och teknik spelar samman för att ta våra kunder till nya nivåer. Du kommer att få ta en utvecklande och delvis drivande roll i ett team av duktiga kollegor. Att arbeta på Recoordinate innebär mycket frihet under ansvar och att vara del av ett ambitiöst och kul team. Vi är ett företag som värnar om personlig utveckling och god sammanhållning.

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Kammakargatan 48, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hittar nålen i höstacken, drömmer stort och utvecklar fantastiska kundupplevelser. Vi hjälper till att skapa konkurrensfördelar genom att sätta kunden i fokus och leverera nästa generations kundupplevelse.

Vi är specialiserade på att utveckla och effektivisera organisationer, processer och system för att stödja marknadsföring, försäljning och kundservice.

Vi bryter ner silos och skapar korsfunktionella team, så att våra kunder kan säkra sin tillväxt och lönsamhet genom att utveckla nästa generations datadrivna kundupplevelser.

Sökord: marknadskommunikation, marknadsförare, CRM Manager, kampanjhantering, Adobe, Oracle, IBM, Salesforce, Pitney Bowes, Business intelligence, BI-konsult, Markering Consultant, Projektledare